Anamaria Prodan rupe tăcerea despre bunurile pe care Reghe i le-ar fi furat. Antrenorul, prins cu minciuna?! EXCLUSIV

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre bunurile pe care Reghe i le-ar fi furat. Antrenorul, prins cu minciuna?! EXCLUSIV
Anamaria Prodan rupe tacerea despre bunurile pe care Reghe i le-ar fi furat

Anamaria Prodan a făcut primele declarații oficiale privind scandalul în care este implicat fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, după ce a fost acuzat de faptul că ar fi furat bijuteriile celebrei impresare, precum și alte bunuri. Ce a declarat agentul FIFA, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre situația incomodă.

Primele declarații ale Anamariei Prodan, legate de dosarul ceasurilor furate de Reghe

În urma informațiilor aparute pe cancan.ro, potrivită cărora dosarul ceasurilor furate de Laurențiu Reghecampf ar fi fost clasat, Anamaria Prodan a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech, despre procesul penal aflat în desfășurare.

„Nu mă interesează. Sunt la partidul pe care îl conduc, nu mai am timp de prostiile lui. Eu sunt Anamaria Prodan, avocații mei vorbesc în instanță. El e prea mic să gândească, să-și dea seama. Se bucură că își vinde familia și apare pe prima pagină.

Nici măcar nu știu când sunt termenele, avocații se ocupă de așa ceva. Cât despre bunuri, legea din România spune că ai jumătate din tot ceea ce se face în timpul căsniciei. E greu pentru astfel de oameni care nu au Dumnezeu să înțeleagă.

E greu pentru cei ce au făcut școala pe scări să înțeleagă că, în timpul căsniciei, tot ceea ce se agonisește se împarte jumate-jumate.

Nici nu mai contează, să țină ceasurile și, la vremea potrivită, va înapoia copiilor lui jumătate din ceea ce a furat. Reghe a dovedit, de-a lungul timpului, că nu are minte.

E greu să înțelegi unele lucruri. Acum îl folosesc toți. Așa a fost el mereu. Dacă nu existam, azi nu auzeai de el căci îl îngropau cei ce-l folosesc și se distrează pe seama lui.

Este jenant că își pune furturile pe prima pagină. Când se vor liniști toate apele, familia mea va face o scrisoare oficială în care va explica toată situația, alături de avocații noștri.

Cât despre bunurile comune, dobândite în timpul căsătoriei, l-aș pune să citească puțin. Așa spune legea”, ne-a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Anamaria Prodan, plângere pe numele fostului soț

Reamintim că în data de 12 decembrie 2021, Anamaria Prodan a depus o plângere penală pe numele lui Laurențiu Reghecampf, în care îl acuza pe tatăl fiului ei că ar fi extras sume de circa un milion de euro dintr-un cont deschis pe numele lui, fără să aibă acordul fostei sale partenere.

Totodată, Anamaria Prodan a susținut că Reghe ar fi sustras două ceasuri de lux, în valoare de 157.000 de euro și 75.952, 50 euro, precum și bijuterii ce valorau 400.000 de euro.

Urmăriți Playtech.ro și pe