Ce l-a iritat pe Gigi Becali la Djokovic. A „explodat”: „Foarte bine că nu s-a vaccinat, dar ce-i prostia asta?”

Ce l-a iritat pe Gigi Becali la Djokovic. A „explodat”: „Foarte bine că nu s-a vaccinat, dar ce-i prostia asta?”
Gigi Becali e de acord cu convingerile antivaccinare ale lui Novak Djokovic, dar nu și cu deplasarea acestuia în Australia

Ce l-a iritat pe Gigi Becali la Djokovic. Patronul FCSB este cunoscut pentru atitudinea antivaccinare pe care o are în lupta cu Covid-19. Latifundiarul a urmărit ce se întâmplă în Australia cu Novak Djokovic, liderul ATP, un alt antivaccinist convins. Deși îl laudă pentru convingerile sale, Gigi Becali nu e de acord cu campionul sârb pentru faptul că a mers în Australia.

Ce l-a iritat pe Gigi Becali la Djokovic

Ce l-a iritat pe Gigi Becali la Djokovic. Patronul FCSB este binecunoscut pentru atitudinea sa antivaccinare în lupta contra Covid-19. Latifundiarul a mărturisit că a avut el însuși boala, dar a combătut-o într-o manieră originală. Cum cea mai bună apărare e atacul, omul de afaceri a „atacat” virusul. Într-o altă declarație, Gigi Becali a mărturisit că face „puțină gargară cu țuică” și a scăpat de temutul virus.

„Am făcut COVID, acum vreun an. Am făcut și gata. Am făcut câteva vitaminizări și gata. Nu am avut nimic. Așa a vrut Dumnezeu.

Am făcut analize de sânge și am văzut că am avut tot mai mulți anticorpi. Doctorul mi-a zis „Domnule Becali, ați fost atacat de multe ori”. Nu purtam mască și am fost atacat de virus… Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam. M-am imunizat. Nu îmi e frică de COVID”, a spus Gigi Becali, la România TV.

A „explodat”: „Foarte bine că nu s-a vaccinat, dar ce-i prostia asta?”

Prin urmare, Gigi Becali este de aceeași parte a „baricadei” cu Novak Djokovic. Campionul sârb a intrat în Australia pe baza unei scutiri medicale ce îi permite să nu fie vaccinat. Situația a devenit complicată în momentul în care autoritățile l-au reținut pe numărul 1 ATP și i-au anulat viza de intrare. O instanță din Melbourne a revocat decizia guvernului, dar Djokovic e suspectat acum că ar fi mințit în formularul completat pentru intrarea în țara de la Antipozi.

Gigi Becali l-a lăudat pe Djokovic pentru atitudinea sa în privința vaccinării, dar s-a declarat iritat de faptul că acesta a mers în Australia și nu a respectat legile acelei țări.

„El are dreptate când spune: „Sunt ortodox și nu mă vaccinez”. În general, ortodocșii nu se vaccinează pentru că așa spun Sfinții Părinți.

Dar, dacă nu te vaccinezi, nu înseamnă că trebuie să te primească pe tine. E țara lor și fac ce vor. Zic: „Nu vreau să te primesc pentru că nu te vaccinezi!”. E legea lor și trebuie să o respecți. Nu trebuie să faci tam-tam. Te duci la ei în țară cu forța pentru că ești tu Djokovic? Eu îl felicit că nu s-a vaccinat, dar pentru prostia asta, tâmpenia asta… Ce cauți la el acasă dacă nu te primește acasă? Ești nebun? Ce să cauți acasă la mine dacă nu te primesc? Așa văd eu”, a spus Gigi Becali la PRO X.

„Nu este el liderul lumii libere”

Gigi Becali contestă, de asemenea, și titulatura de „lider al lumii libere” pe care Novak Djokovic a primit-o chiar de tatăl său, Srdan.

„Bravo lui că e puternic și nu s-a vaccinat, dar asta e rușine. Bă, dacă omul nu te primește acasă, te duci la el în aeroport? Cine crezi că ești? Cine vrei să arați că ești? Nu te primesc la mine acasă, chiar te bag în carantină. Te arestează și te bagă la hotel. Foarte bine i-au făcut. Nu este el liderul lumii libere. Fiecare trebuie să fie la el acasă lider. El să fie liderul lumii libere în Serbia. Și eu pot fi, dar nu la tine în casă.

Sunt solidar și frate cu el, dar dacă are mintea la cap. Sunt mai frate cu el decât cu toată America, Spania sau Italia. Mă împărtășesc cu el, suntem ortodocși. Nu mă interesează de Australia. Dar ce cauți acolo dacă nu vor să te primească acolo? Te-ai născut Australia? Nu. Ești sârb. Stai în banca ta. Sunt reguli în Australia”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

Gigi Becali și-a îndemnat, de-a lungul timpului, și proprii jucători de la FCSB să nu se vaccineze. Cu toate acestea, vicecampioana s-a confruntat cu mari probleme legate de Covid-19, ajungând în situația de a fi în imposibilitatea de a juca în Cupa României, roș-albaștrii fiind eliminați „la masa verde”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI