Ce job a primit Prințul Harry, după ce a ”evadat” de la Casa Regală a Marii Britanii

Ce job a primit Prințul Harry, după ce a ”evadat” de la Casa Regală a Marii Britanii
Ce job a primit Prințul Harry, după ce a ”evadat” de la Casa Regală a Marii Britanii

A renunțat la atribuțiile princiare, iar după”evadarea” de la Casa Regală a Marii Britanii ofertele au început să curgă. Ce job a primit Prințul Harry?

Ce job a primit Prințul Harry după ce a ”evadat” de la Casa Regală a Marii Britanii

Începutul lunii ianuarie a noului an a fost marcat de un anunț-surpriză venit din partea ducilor de Sussex. Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rangul de membri ”seniori” ai familiei regale britanice. Anunțul vine la finalul mai multor luni în care jurnaliștii au tot vorbit despre o răcire a relațiilor dintre Harry, fratele său, William, și regina Elisabeta a doua.

„Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea sregina”, se arată în mesajul celor doi. 

Avion prabusit lângă Berlin. Doua persoane au decedat
Anunțul companiei

Noua ipostază i-a adus lui Harry numai beneficii. Prințul a primit o ofertă de muncă din partea Burger King care îl vrea pe poziția de asistent de vânzări. Compania i-a oferit această oportunitate după ce a aflat că el și Meghan au hotărât să devină ”independenți financiar” de Casa Regală a Marii Britanii. Reprezentanța Burger King din Argentina a fost prima companie care a venit cu o ofertă de slujbă în înaintarea lui Harry.

”Știi că ți se potrivește perfect coroana. După atât de mulți ani de trăit ca duce, e timpul să începi să mănânci ca regii”

„Am aflat că prinţul şi ducesa au decis să renunţe la rolurile lor din familia regală şi să lucreze ca independenţi financiar. Aşa că avem o propunere pentru tine: Fă ca mii de oameni şi fă primii paşi în lume cu noi. Ştii că ţi se potriveşte perfect coroana. De asemenea, după atât de mulţi ani de trăit ca ducu e timpul să începi să mănânci ca regii”, este oferta venită de la Burger King.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI