Ce decizie a luat Regina Elisabeta a II-a, după “Megxit”. Veste uriașă pentru Meghan Markle și Prințul Harry

Cel mai nou scandal regal din Marea Britanie a fost supranumit „Megxit”, fiind astfel cunoscut de către public. Totul după ce ducii de Sussex au anunțat că se vor retrage din rolurile pe care le au în cadrul vieții regale. De asemenea, vestea a venit ca un adevărat cutremur pentru Regina Angliei, care și-a dorit cu orice preț să îndrepte lucrurile în familie. Presa britanică a titrat și că cearta dintre frații William și Harry a dus la o asemenea ruptură de proporții.

Ce decizie a luat Regina Elisabeta a II-a, după “Megxit”

Scandalul din familia regală a Marii Britanii capătă noi proporții. A fost denumit și „Megxit”, în cinstea ducesei Meghan Markle, dar și a Brexitului din Anglia. Totul pare să fi degenerat când fosta actriță și Prințul Harry au anunțat că vor părăsi țara și se vor muta în Canada. La fel, Meghan și Harry nu mai vor să aibă de-a face cu tensiuni similare ultimelor luni, când au fost penalizați repetat de către Regina Angliei.

Ce decizie a luat Regina Elisabeta a II-a, după “Megxit”. Veste uriașă pentru Meghan Markle și Prințul Harry
Regina Angliei a anunțat că sprijină orice decizie luată de către Prințul Harry și familia sa

În timp ce se îndepărtează de îndatoririle regale tot mai mult, așa cum pare să fi hotărât ca o rezoluție pentru 2020, Prințul Harry și Meghan Markle stârnesc furia celor care altădată se declarau fani ai celor doi. Ducesa de Sussex a fost comparată chiar cu Prințesa Diana, fiind considerat că a fost izolată în ultima vreme, în cadrul familiei regale.

“Astăzi, familia mea a avut o întâlnire foarte constructivă privind viitorul nepotului meu și al familiei sale”, a fost mesajul reginei Elizabeta a II-a, pe contul de Twitter al Casei Regale.

Totodată, Regina Angliei face în prezent demersuri serioase pentru a-i convinge pe Meghan și Harry să se răzgândească. Suverana a stabilit o întâlnire în acest sens cu Prințul moștenitor Charles, dar și frații William și Harry. Aceasta a avut loc la reședința Reginei din Norfolk, Sandringham, potrivit Daily Mail.

Veste uriașă pentru Meghan Markle și Prințul Harry

“Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și construi o nouă viață ca tânără familie. Cu toate că am fi preferat să rămână în calitate de membri deplini ai familiei regale, le respectăm și le înțelegem dorința de a trăi o viață independentă în timp ce vor rămâne membri apreciați ai familiei noastre. Harry și Meghan au spus clar că nu vor să depindă de fondurile publice în noile lor vieți”, a mai transmis Regina Elisabeta a II-a, într-un mesaj oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI