Meghan Markle și Prințul Harry, legături neștiute cu un oligarh rus. Ce s-a aflat abia acum

Meghan Markle și Prințul Harry, legături neștiute cu un oligarh rus. Ce s-a aflat abia acum
Meghan Markle și Prințul Harry, legături neștiute cu un oligarh rus. Ce s-a aflat abia acum

Prințul Harry, Meghan Markle și bebelușul Archie au petrecut Crăciunul la un conac de 14,1 milioane de dolari în Vancouver, Canada. David Foster a dezvăluit că el a aranjat pentru cuplul regal să rămână la conac. Producătorul muzical a spus că este prieten cu proprietarul conacului de ani buni, dar i-a păstrat identitatea secretă.

Meghan Markle și Prințul Harry, legături neștiute cu un oligarh rus

Soțul colegei de școală a celebrei Meghan Markle, Katherine McPhee, le-a aranjat escapada de Crăciun prințului Harry și lui Meghan într-un conac de 14 milioane de dolari în Vancouver, Canada, prin conectarea lor cu misteriosul său proprietar multimilionarul, Borisovici Milner. Producătorul David Foster, în vârstă de 69 de ani, a declarat că el le-a aranjat cuplului regal cazarea într-o proprietate izolată pe malul apei din nordul Saanichului, deținută de un prieten apropiat al compozitorului canadian.

Foster a declarat că soția sa, actrița de la Hollywood, în vârstă de 35 de ani, Katharine McPhee, care a mers la școală cu Meghan în Los Angeles, a aflat că ducele și ducesa au avut nevoie de un loc discret pentru prima lor vacanță de Crăciun cu Archie, în vârstă de șapte luni, și mama lui Meghan, Doria Ragland, și el a fost fericit să-i ajute.

„M-am simțit onorat că am putut să o ajut pe Meghan acolo, pentru că sunt canadian și suntem ai Coroanei. Este important pentru noi, așa că am crescut cu acest tip de sentiment. Am fost foarte fericit că i-am putut ajuta să găsească un răgaz de a petrece, în liniște, puțin timpîmpreună cu familia.”, a declarat Foster.

Ce s-a aflat abia acum

Identitatea prietenului celebrului producător canadian David Foster, acum în vârstă de 69 de ani, a fost descoperită de presa de peste ocean. Numele acestuia este Borisovici Milner. Pe numele său real Yuri Borisovich Milner,  acesta este un antreprenor și fizician israeliano-rus. Milner este cel mai influent investitor tehnologic din Rusia. Este co-fondator și fost președinte al companiei de internet Mail.ru Group și fondator al firmei de investiții DST Global, investitor principal la Facebook și Tweeter.

Meghan Markle și Prințul Harry, legături neștiute cu un oligarh rus. Ce s-a aflat abia acum
Meghan Markle și Prințul Harry, legături neștiute cu un oligarh rus. Ce s-a aflat abia acum (foto: Getty Images)

Proprietatea a fost listată spre vânzare în 2012 pentru 18,5 milioane de dolari (CAD) de către Sothebys, cu două plaje și priveliști spre întreaga peninsulă. În materialul de prezentare a domeniului pus la vânzare, scrie că are 11.416 metri pătrați, cu cinci dormitoare și opt băi, o cabană de oaspeți de 2.349 de metri pătrați, cu trei paturi și două băi.

În interiorul casei principale se găsește o sală de mese formală, un birou cu șemineu, o sufragerie mare cu două etaje, care se deschide în bucătăria cu un cuptor de pizza, sală de jocuri cu bar , cameră media și cameră de degustare a vinurilor. Un agent imobiliar implicat în vânzarea conacului din 2014 a spus că a fost cumpărat de un miliardar din SUA care nu este nici canadian, nici american.

Foster a spus că a aranjat anterior pentru oligarhul rus Yuri Milner, care deținea la un moment dat peste opt la sută din Facebook și cinci la sută din Twitter, să închirieze proprietatea în jurul anului 2014.

„În urmă cu aproximativ cinci sau șase ani l-am ajutat pe prietenul meu Yuri să închirieze casa pentru o perioadă scurtă de timp. Nu știu dacă asta a fost o săptămână sau o lună sau altceva. Proprietarul nu este Yuri, dar este o cunoștință a mea. Nu-i pot dezvălui numele „, a declarat Foster.

O purtătoare de cuvânt a lui Milner a confirmat că nici el, nici familia sa, nici companiile nu dețineau în proprietate conacul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI