Ce iubiri secrete a avut Vladimir Putin. Detaliile aproape neștiute din viața liderului rus

Vladimir Putin a revenit în atenția publicului, odată cu amenințarea războiului dintre Ucraina și Rusia. Președintele rus a fost întotdeauna un bărbat mult discutat în presă. Viața personală a lui a fost mereu ținută departe de ochii curioși ai publicului. De fapt, el și-a ținut mereu viața personală în umbră, atât familia, cât și iubitele pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Cu cine s-a iubit Vladimir Putin

Vladimir Putin și-a creat o imagine de personaj dur, care nu lasă să se vadă niciun sentiment pe chipul său. Acum, la 69 de ani, Putin a apărut în diferite ipostaze care creionau o imagine de mascul feroce. De la pescuit, echitație la bustul gol sau băi în apa înghețată, toate acestea l-au făcut pe Vladimir Putin să pară genul de bărbat inabordabil și puternic. 

Cu toate acestea, el nu a vorbit mai niciodată despre relațiile sale amoroase. În Rusia, cei care vorbesc despre iubitele lui Putin o fac ferit. 

Președintele rus a fost și încă este subiectul a multor articole de presă, mai ales că jurnaliștii au prins curaj să scrie și despre viața personală a liderului lor.

Câți copii are președintele rus

„Chiar şi presa de opoziţie, care scrie în mod regulat despre corupţie în cercul apropiat al preşedintelui a fost precaută când scrie despre soţiile lui Putin”, a informat ziarul The Spectator.

De-a lungul timpului s-a încercat să se afle adevărul și informații despre numărul real al copiilor președintelui rus. În anii 1980, liderul de la Kremlin a întâlnit-o pe stewardesa Lyudmila Putina.

„Am înţeles că dacă nu mă căsătoresc în doi sau trei ani, nu m-aş căsători niciodată. Mă obişnuisem cu acest statut, de holtei, dar Lyudmila m-a schimbat”, se arată în biografia sa oficială.

Cei doi s-au căsătorit în 1983 și au două fiice. Cea mare este om de științe și conduce un institut de cercetare a inteligenței artificiale, în timp ce fiica cea mică este matematician. Președintele rus nu a vorbit niciodată despre ele, iar cele două fete nu se prezintă cu numele de familie, ca să poată duce o viață normală.