Ce iubește Gigi Becali cel mai mult, după familie și fotbal. Pasiunea lui secretă a fost dată în vileag (exclusiv)

Ce iubește Gigi Becali cel mai mult, după familie și fotbal. Pasiunea lui secretă a fost dată în vileag (exclusiv)
Ce pasiune secreta are Gigi Becali

Alexandru Ciucu, în vârstă de 45 de ani, în calitate de furnizor al Casei Regale a României, a făcut costume speciale nu doar pentru regele Mihai, ci se mândrește cu costume lucrate pentru personalități precum Gigi Becali, patronul FCSB, dar și pentru președintele Klaus Iohannis și soția lui.

Ce iubește Gigi Becali cel mai mult, după familie și fotbal

Alexandru Ciucu a vorbit despre colaborarea sa cu celebrități din România. El a vorbit despre cum a colaborat cu Gigi Becali, dezvăluind că acesta are o pasiune aparte pentru hainele elegante.

“Despre Gigi Becali pot spune cu uşurinţă că e o persoană îndrăgostită de haine. Are o pasiune aparte pentru hainele elegante şi, în special, pentru costume. Ştie să le pună în valoare, aşa cum puţin alţii fac asta. Gigi Becali are şi un trup bine făcut fizic, iar costumele pe care şi le alege pun asta în valoare. În plus, îşi alege cu grijă şi culorile. Nu îl veţi vedea pe Gigi Becali îmbrăcând costume în culori terne, în gri uni sau negru uni, indiferent de ocazie. Îmi amintesc că i-am creat special, pentru nunta fiicei sale, Teodora, un costum negru cu inserţii şi dungi mov. Am folosit un lurex special pentru asta, iar costumul i-a venit ca turnat, punându-l din nou în valoare!”, a declarat Alexandru Ciucu pentru impact.ro.

Personalități pe lista clienților lui Alexandru Ciucu

Cât despre Klaus Iohannis, Alexandru Ciucu a spus:

”Am observat cu bucurie că acesta poartă fracul pe care i l-am realizat special, ori de câte ori protocolul îi impune acest lucru”.

De menționat este că pe lista clienților lui s-au numărat personalități precum Albert de Monaco, la reședința căruia a fost nevoit să se descalțe și să se încalțe cu papuci cu însemnele regale, fapt care l-a încântat pe Alexandru Ciucu. 

Și pentru celebrul sportiv, Helmuth Duckadam, a lucrat, creându-i patru costume aparte, adică câte unul pentru fiecare penalty apărat în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, în mai 1986. A lucrat, de asemenea, costume și pentru regizorul Sergiu Nicolaescu, dar și pentru Gabriel Cotabiță, pentru care a gândit un sacou special, dintr-un material ce reduce temperatura cu până la zece grade Celsius.

De menționat este că ideea cunoscutului creator Alexandru Ciucu, de a lansa o colecţie de modă feminină, are la bază şi comenzile speciale pe care le-a onorat pentru Principesa Margareta, custodele Coroanei României, dar şi pentru prima doamnă a ţării, Carmen Iohannis.

“Chiar dacă sunt specializat în costume bărbăteşti nu am spus nu şi provocărilor feminine. În cazul custodelui Coroanei, nu am realizat încă rochii de seară, dar am propus rochii de business şi pentru cocktail, sobre, oficiale, bine primite”, a adaugat Alexandru Ciucu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI