Cum a apărut Corina Chiriac la ziua lui Alexandru Ciucu. Soțul Alinei Sorescu, surpriză de proporții

Cum a apărut Corina Chiriac la ziua lui Alexandru Ciucu. Soțul Alinei Sorescu, surpriză de proporții
Cm a apărut Corina Chiriac la ziua de naștere a lui Alexandru Ciucu?

Alexandru Ciucu și-a serbat ziua de naștere cu fast, așa cum se cuvine! Creatorul de modă a primit o surpriză deosebită din partea Corinei Chiriac. Ce i-a dăruit artista în ziua în care acesta a făcut 44 de ani și cum i-a surprins designer-ul pe invitații săi?

Corina Chiriac, surpriză pentru Alexandru Ciucu de ziua lui de naștere

Alexandru Ciucu a împlinit vârsta de 44 de ani în ziua declarată ca fiind cea mai simetrică. La petrecere au fost invitați cei mai dragi și apropiați prieteni ai săi, iar de la eveniment nu a lipsit cântăreața Corina Chiriac. În cadrul evenimentului, artista a făcut un show de zile mari. În recitalul care a încălzit inimile tuturor a inclus celebrele piese: Strada Speranței, Opriți timpul, Ce mică-i Vacanța Mare. Uimirea pentru invitați a fost atunci când Alexandru i s-a alăturat Corinei și a cântat și el bucăți din hiturile acesteia.

“Nu am mai avut de mult timp o petrecere așa mare de ziua mea si mi o doream. Au venit peste 100 de oameni și sunt fericit că au fost alături de mine. Mă gândesc deja la anul să fac o petrecere tematică, poate un bal mascat.  Am avut-o ca invitat special pe Corina Chiriac care a și cântat ‚La mulți ani la miezul nopții, împreună cu Alina și ceilalti invitați. Invitând-o să cânte la petrecere, am vrut cumva să ‚opresc timpul și să-mi întorc invitații în vremea copilăriei, să mai trecem pe ‚Strada Speranței, la parter, să ne aducem aminte ‚ce mică era Vacanța Mare”
Alexandru Ciucu

Cum a apărut Corina Chiriac la ziua lui Alexandru Ciucu. Ce surpriză le-a făcut designer-ul invitaților
Cum a apărut Corina Chiriac la ziua lui Alexandru Ciucu. Ce surpriză le-a făcut designer-ul invitaților

„Azi e o zi deosebită, 02.02. 2020”

La 44 de ani, designer-ul este un om împlinit, are o carieră de succes și o familie așa cum și-a dorit mereu. Acesta este căsătorit cu Alina Sorescu și are două fetițe, iar la împlinirea noilor ani a susținut că este plin de energie și de dorința de a face lucruri extraordinare.

„Dragii mei, azi e o zi deosebită, 02.02. 2020, care pe lângă simetrie perfectă, este și ziua în care împlinescu 44 de ani. Am avut parte de o pertrecere pe cinste alături de prieteni dragi care s-a încheiat spre dimineață. Îi mulțumesc Corinei Chiriac, pentru că ne-a purtat prin cântecele ei înapoi în copilărie și în adolescență. Vă mulțumesc și vouă pentru urări și gândurile bune #alexandruciucu #44deani #2februarie #02022020”
Alexandru Ciucu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI