Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un pas de divorț? Imaginile care lămuresc tot

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un pas de divorț? Imaginile care lămuresc tot
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un pas de divorț? Imaginile care lămuresc tot

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea showbiz-ului din România, astfel că toate schimbările din viața lor sunt făcute departe de ochii lumii. De curând, despre cei doi s-a zvonit că ar fi la un pas de divorț, dar adevărul este altul.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, mai bine ca niciodată. Zvonurile despre divorț nu se adeveresc

Creatorul de modă Alexandru Ciucu și cântăreața de muzică ușoară Alina Sorescu s-au cunoscut în anul 2008, iar în 2010 și-au întemeiat o familie. Cei doi au împreună două fetițe, Elena Carolina și Ana Raisa. Mariajul cu Alina Sorescu nu este primul pentru designer. Acesta a mai fost căsătorit, însă despre acea legătură nu se cunosc prea multe detalii. Ciucu spune doar că „a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi un pas gândit și pus la cale cu seriozitate, nu a contat”.

Nu a contat, se pare, nici pentru interpretă; cum nu contează nici zvonurile care îi plasează în prag de divorț. Deși speculații au existat, informația nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi soți. Dar, pentru a închide acest subiect, Alina Sorescu a publicat recent mai multe imagini care vorbesc de la sine. Aceasta apare alături de soț și fetițe, în timp ce se plimbau cu vaporul în Lacul Herăstrău. Fanii au reacționat cu bucurie la cele văzute, aducându-le celor patru numai cuvinte de laudă.

„Cum sa nu fiți fericit domnule… v-ați căsătorit cu o fată adevărată… știți ce vreau să spun…. Bunul v-a mai dăruit două! Sa trăiți frumos!”, „Felicitări familie frumoasă, sănătate vă doresc”, „Ce familie frumoasă”, „Foarte frumoși… Relaxare plăcută!”, „O fetiță seamănă cu tati, iar cealaltă cu mami, plimbare frumoasă!”, „Superbi”, „Doamne, ce seamănă fetele cu tatăl lor!!!”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI