Ce investiții s-au făcut în televiziunile Anamariei Prodan, de fapt. Mega-bombă: cine va lucra cu ea! VIDEO

Ce investiții s-au făcut în televiziunile Anamariei Prodan, de fapt. Mega-bombă: cine va lucra cu ea! VIDEO
La ce suma se ridica investitiile

Anamaria Prodan nu a lăsat deloc divorțul de Laurențiu Reghecampf să îi afecteze afacerile. Impresara pare pusă pe treabă și se concentrează acum asupra proiectului său privind posturile Tv. Ea a investit sume enorme în posturile Realitatea Sportivă și Realitatea Star, proiecte în care este implicată.

Câți bani bagă Anamaria Prodan în cele două posturi tv la care este acționară

Consiliul Național al Audiovizualului a dezvăluit sumele la care se ridică investițiile făcute de Anamaria Prodan. Impresara este acționar în noile proiecte Realitatea Sportivă și Realitatea Star, investind în ambele în jur de 800.000 de euro.

Cele două posturi urmează să înceapă să emită de la 1 decembrie. Duminică au fost anunțate cele două proiecte, iar impresara a declarat că se va ocupa de partea editorială a postului Realitatea Sportivă.

Ea apare într-un clip de promovare alături de cântărețul Kamara, cel care va avea un rol important în noul post tv.

„În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului.

Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat!

Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește”, a explicat Anamaria Prodan.

Impresara devine mogul tv și își face business în televiziune. Cunoscută pentru afacerile sale, Anamaria Prodan dă dovadă că se pricepe de minune la a face bani.

Ce spune despre cele două proiecte

Chiar dacă este în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, vedeta s-a concentrat pe afaceri și tocmai a anunțat că va fi acționară la posturile care urmează să se lanseze pe 1 decembrie.

„E provocarea maximă pentru mine. Mă întorc la prima dragoste şi mă întorc numărul unu! Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasa a presei.

Cred foarte tare în oamenii tineri, foarte bine pregătiţi. Am ştiut că vom pune bazele celor două televiziuni care se nasc de 1 decembrie.

Va fi cu totul altfel decât ceea ce este. Am aproape 50 de ani şi niciodată nu am lăsat capul în jos.

Nu mă schimbă faptul că voi deveni patron de televiziune! Eu vreau să aduc în faţa telespectatorilor munca unui sportiv, viaţa lui aşa cum o văd eu.

Eu am acces în ambele lumi, şi în lumea mondenă, şi în cea sportivă. Vreau să relaxez puţin lucrurile.

Fotbalul este despre bucurie, nu despre încrâncenare, despre bătaie!” a declarat Anamaria Prodan, invitată în studioul Realitatea Plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI