Ce interdicții vor avea cei care nu se vaccinează. Raed Arafat a făcut anunțul trist

Ce interdicții vor avea cei care nu se vaccinează. Raed Arafat a făcut anunțul trist
Raed Arafat a anuntat ce se va intampla cu cei care nu se vor vaccina

Vaccinare nu va fi obligatiorie, însă cei care nu se vor imuniza împotriva covid vor avea câteva interdicții mari. De asemenea, Raed Arafa a anunțat că este dispus să se vaccineze în public dacă asta va ajuta la convingrea populației să o facă la rândul ei.

Vaccinarea anti-COVIS 19 nu va fi obligatorie, însă vine cu o interdicție mare pentru cei care nu o vor face

Raed Arafat, secretar de stat în ministerul Afacerilor Interne, a anunțat că cei care nu se vor vaccina împotriva COVID-19 nu vor beneficia de aceleași drepturi ca și cei care au făcut-o.

Pe de altă parte, pentru a convinge cât mai mulți români să se vaccineze, Raed Arafat spune că este în stare să se vaccineze în public.

Vaccinarea anti-covid va aduce libertate de mișcare

Raed Arafat spune că vaccinarea nu va fi obligatorie, atunci când vaccinul anti-covid va fi disponibil în România, dar crede că cei care se vor vaccina se vor bucura de o libertate de mișcare în plus, cum ar fi călătoriile în străinătate, multe companii aeriene cerând test anti-Covid.

România își propune să vaccineze 60%-70% din populație, adică în jur de 13 milioane de români, împotriva coronavirusului în primele 6 luni ale campaniei de vaccinare, a informat vineri Valeriu Gheorghiță, medic primar boli infecţioase la Spitalul Militar Central Carol Davila din București și coordonator al campaniei naționale de vaccinare.

Imunizarea a 70% din populația României ar duce la eradicarea pandemiei

Dacă vom avea 60-70% din populație imunizată, putem asigura începutul sfârșitului pandemiei. Vom putea să ne întoarcem la viața și normalitatea pe care o știam„, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță.

De asemenea, Valeriu Gheorghiță a prezentat, vineri după-amiază, strategia de vaccinare în țara noastră, într-o conferință de presă, care a avut loc la finalul ședinței de Guvern.

Strategia de vaccinare națională, publicată în Monitorul Oficial

Strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România a fost publicată și în Monitorul Oficial. De asemenea, vaccinarea împotriva COVID-19 se va face numai după exprimarea consimțământului: „Vaccinarea este voluntară și nu este obligatorie, este un drept și nu o obligație„.

Avem o strategie de vaccinare anti-COVID, care va fi aprobată în zilele următoare şi avem organizată o structură clară – Comitetul Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea

Vaccinarea națională, bine pusă la punct â

Împotriva SARS-CoV-2. Au fost stabilite toate mecanismele de aprovizionare, stocare şi implicarea resurselor urmare, precum şi planul de acţiune, cu cu etape clare”, afirma în urmă cu câteva zile președintele României, Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI