Ce interdicții avea Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. I-a aruncat toate lucrurile pe care le avea și o obliga să facă doar ce îi dicta el. EXCLUSIV

Ce interdicții avea Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. I-a aruncat toate lucrurile pe care le avea și o obliga să facă doar ce îi dicta el. EXCLUSIV
Monica Gabor, interdicții în relația cu Mr. Pink

Monica Gabor a trăit o viață e lux alături de fostul iubit, dar una cu multe îngrădiri, de-a lungul celor zece ani de relație.

Ce interdicții avea Monica Gabor în relația cu Mr. Pink?

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio după mai bine de zece ani de relație, informație confirmată, în exclusivitate pntru playtech.ro, de omul de afaceri Paul Mantea, prieten de familie cu aceasta. ”Adio lux, adio bogăție”, ar putea comenta cei rău intenționați, dat fiind faptul că românca trăia o viață îmbelșugată la vila din Malibu a iubitului său asiatic.

Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Moni suferă după iubirea pierdută, dar în același timp este fericită pentru că se poate bucura de libertate ș pentru că a scăpat din ”colivia sa de lux”.

Mai precis, chiar dacă decizia despărțirii nu-i aparține, pentru că, potrivit apropiaților, ”nu ar fi putut niciodată ca ea să fie cea care să-l părăsească pe Mr. Pink”, Moni ar fi fost cea care ar fi grăbit această separare. Motivul? ”Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui.

Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a mărturisit pentru playtech.ro o persoană apropiată vedetei.

Niciodată nu știa unde o duce iubitul

Mr. Pink obișnuia să-i facă destule surprize. De multe ori, când Moni se plângea de singurătatate, pentru că el nu-i permitea să primească vizite, în vila sa, iubitul asiatic avea un mod original de a acționa. ”Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge.

Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România.

După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, ne-a mai spus aceeași sursă. „Eu fac curăţenie. Am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, aşa că nu sunt probleme.

Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile.

Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu”, spunea chiar Monica Gabor,în urmă cu câțiva ani, la „Teo Show”.
Monitorizată la înmormântarea mamei sale
În vara anului 2013 , Monica își pierdea mama, ucisă de un bolovan în Peștera Polovragi. Mr.Pink i-a fost alături, a ajutat-o să-și găsească bilete de avion să ajungă la înmormântare, doar că… ”Moni a trebuit să-i facă live cu acest eveniment trist din viața ei. El a știut tot ce a făcut acolo”, povestesc apopiații.
Fără unghii colorate
Monica își schimbase total viața și în ceea ce privește metodele sale de înfrumusețare. Mr. Pink i-a sugerat să nu-și mai facă unghiile decât cu lac incolor, să nu se mai bronzezeși să se întrețină acasă, cu creme comandate de pe net, ci nu la vreun salon de înfrumusețare. Totodată, ea nu avea voie să apară la vreo emisiune tv sau să posteze orice pe rețelele de socializare, ci foarte rar, și asta cu acordul iubitului.

Urmăriți Playtech.ro și pe