Ce interdicție ar avea Gică Hagi în România. S-a aflat abia acum

Ce interdicție ar avea Gică Hagi în România. S-a aflat abia acum
Ce interdicție ar avea Gică Hagi în România?

Fanii regelui fotbalului românesc sunt șocați de vestea pe care au primit-o. Ce interdicție ar avea Gică Hagi chiar în țara a cărui nume l-a dus peste hotare? S-a aflat abia acum acest detaliu. Suporterilor au rămas încremeniți de postura în care a fost pus de curând celebrul antrenor.

Ce interdicție ar avea Gică Hagi în România?

Fanii regelui fotbalului românesc au fost șocați de cele auzite recent. Gică Ppescu a afirmat că Dan Petrescu și Gheorghe Hagi nu o să antreneze niciodată echipa națională sub actuala administrație FRF. Mulți așteptau ca tatăl și fiul să-și facă loc unul lângă altul într-un moment în carierele lor, dar nu a fost deloc așa.

Motivul ar fi că există o delăsare imensă și un respect mai puțin decât ar trebui pentru Hagi. ‘Baciul’ a declarat pentru Antena Sport că celebrul fost fotbalist din anii de aur ai sportului a fost liber preț de un an, timp în care cei de la FRF nu l-au contactat pentru nimic.

Din aceste considerente, cele două mari personalități menționate anterior nu vor fi niciodată în aceeastă postură: „Nu mai avem noi antrenori? I-a zis vreodată cineva lui Hagi: «Băi, vino!»?!

Nu, pentru că ei au personalitate, au autoritate, au notorietate şi toate luminile se mută pe ei, cum e normal şi nu e bine pentru unii. Nu e normal să vorbească toată lumea de Hagi? Să ai astfel de oameni şi tu să nu-i bagi în seamă…

Hagi a fost liber un an! Nu l-a întrebat nimeni de la FRF de sănătate! Oricât ai vrea să gândeşti curat, ceva ce nu se leagă. Cum să nu-i întrebi pe ăştia doi de sănătate? Ei ce să facă, să aştepte oferte? Nu o să vină niciodată, niciodată!”

Situație jenantă în ochii fanilor

Amintim că Hagi a preluat echipa Farul Constanța după un an petrecut pe bară. Formația este rezultatul fuziunii dintre Viitorul și Farul. În timpul acesta, Dan Petrescu a gustat și el din liber, după ce s-a despărțit de Kayserispor.

GSP scria în urmă cu puțin timp că cei doi foști mari internaționali ai României au primit bilete din partea FRF la tribuna a II-a la meciul Austra – Macedonia de Nord, scor 3-1, timp în care tribuna I era dedicată angajaților Federației, în frunte cu Burleanu, Stoichiță, Bodescu și Radu Vișan, și de politicieni de rang înalt: Orban, Barna, Bode, Aurescu, Dâncu, lângă care a stat și procurorul-șef al DNA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI