Ce încearcă Andreea Antonescu să facă pentru fata sa. Marea teamă a cântăreței

Ce încearcă Andreea Antonescu să facă pentru fata sa. Marea teamă a cântăreței
Ce încearcă Andreea Antonescu să facă pentru fata sa

Andreea Antonescu este celebra încă de când era doar o puștoaică. A fost model pentru multe dintre fetele generației din care face parte și nu puține și-au dorit să fie ca ea. Acum, Andreea Antonescu este mamă la rândul ei, iar fiica sa, se pare că vrea să-i calce pe urme. Sienna, fetița Andreei Antonescu are deja aproape zece ani si este o domnișoara în toata regula.

Recent, artista și-a  adus fetița în București după ce o perioadă micuța a locuit cu bunicii la Galați. Artista a vorbit despre relația sa cu fiica ei, într-un interviu acordat pentru revista viva.ro.

În același interviu vedeta a făcut o dezvăluire legată de faptul ca iși dorește să devină din nou mamă. Andreea Antonescu a povestit ce alte planuri de viitor are.

În ceea ce privește relația ei cu fiica sa, artista a dezvăluit faptul că între ele există o relație foarte deschisă, cele două abordând subiecte pe toate temele. Artista a mai subliniat faptul că ea și fiica sa sunt foarte bune prietene și își dorește ca această relație dintre ele să fie mereu ca acum.

Avem tot felul de conversații, purtăm discuții pe aproape toate temele, îmi doresc din inimă să fiu și să rămân cea mai bună prietenă a ei. Mi-ar plăcea să mă țină Dumnezeu atât de lucidă încât să o pot înțelege și mai târziu.

Bineînțeles că, în proporție de 70%, conversațiile sunt legate de școală, dar recunosc că îmi place să intervin și-n conversațiile video pe care le are cu ale ei colege, pentru a simți că sunt alături de ea, indiferent de orice. Cred că fiecare părinte își dorește să fie aproape de copil, iar din acest punct de vedere, nu este nicio diferență. Așa sunt și așa simt, a declarat Andreea în același interviu.

Fiica Andreei Antonescu, pe urmele mamei sale

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, așa se face și în cazul vedetei și al fiicei sale. Sienna moștenește talentul mamei sale, ba mai mult, aceasta nu doar că este talentată la muzica, ci și la actorie.

Da, este foarte talentată, atât la muzică, dar mai ales la actorie. Este atrasă de orice înseamnă scenă. Mi-a și recunoscut că este foarte mândră că mama și nașa (n.r. Sienna a fost botezată de Andreea Bălan) sunt artiste și că și-ar dori să calce pe urmele noastre. Tocmai de aceea mergea la cursuri de canto și actorie… În această perioadă toate au luat pauză, dar abia așteaptă să revină și să poată continua, a declarat artista.

Daca până de curând Sienna locuia la Galați alături de bunica fetiței, care este cadru didactic, mai nou, Andreea Antonescu și-a adus fiica mai aproape de ea. Acum cele doua locuiesc împreună în Capitală. Se pare că artista se ocupă personal de educația fetiței sale, după cum declara chiar ea.

În fiecare zi ne trezim devreme, la ora 7 începe cursurile la școala online, iar apoi ne ocupăm de teme. În plus, petrecem timp și după ce terminăm totul de pregătit pentru următoarea zi: fie ieșim afară să ne jucăm, fie mă însoțește la vreo filmare. Sunt foarte atentă să fie totul în siguranță pentru ea și să nu fie în vreun fel expusă acestui virus, a mai spus vedeta.

Andreea Antonescu, mamă pentru a doua oară?

Întrebată dacă își mai dorește încă un copil, Andreea Antonescu a răspuns afirmativ. Ea susține ca se gândește serios la acest lucru, deși până de curând nu avea de gând să mai aducă pe lume un al doilea copil. Se pare că decizia aceasta a fost luată de comun acord cu fiica ei, care își dorește un frățior, conform declarațiilor vedetei.

Da, de câteva luni bune mă gândesc că îmi mai doresc un copil! Ciudat e că, până acum ceva timp, nici eu și nici Sienna nu mai luam în calcul un frățior sau o surioară. Cu toate acestea, fără să discutăm prea mult pe acest subiect, ne-am trezit într-o zi amândouă că parcă ne-ar plăcea să mai avem un bebeluș printre noi, a mai spus Andreea Antonescu, conform sursei precizate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI