Andreea Antonescu, pregătită să devină mireasă? Cine a dat-o acum de gol

Andreea Antonescu, pregătită să devină mireasă? Cine a dat-o acum de gol
Andreea Antonescu, pregătită să devină mireasă? Cine a dat-o acum de gol

Andreea Antonescu a ținut, în urmă cu câteva luni, prima pagină a ziarelor, după ce a sunat la 112, spunând că este sechestrată de către iubitul ei, la vremea aceea, Ștefan Manolache. Acum, dacă despre viața sa personală nu mai dă niciun detaliu, mai nou, și-a făcut ”apariția”, pe Instagram, îmbrăcată într-un combinezon roșu, creat, după câte se pare din postarea sa, de o prietenă a sa.

Andreea Antonescu, pregătită să devină mireasă? Cine a dat-o acum de gol

Tot prietena sa a dat-o însă de gol, pe Instagram, spunând: ”Rochia de mireasă mai așteaptă puțin”. Evident, Andreea Antonescu a dat replica imediat la acest comentariu spunând: ”Un pic? Tu nu te lași”, a scris aceasta pe Instagram.

Din replica ei înțelegem că mai avem ceva timp de așteptat până să o vedem pe Andreea Antonescu îmbrăcând iar rochia de mireasă.

A sunat la 112 și a reclamat că este răpită

Andreea Antonescu a fost protagonista unui scandal monstru în luna februarie, când într-o noapte a sunat la 112 și a reclamat că este răpită. Oamenii legii au ajuns la adresa indicată și aau constatat că era însoțită de iubitul ei, împreună cu care consumase alcool.

Pentru că Andreea Antonescu nu precizase adresa exactă, polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a-i localiza apelul. Când aceștia au ajuns la adresă, cântăreața a arfimat că nu își amintește să fi sunat la numărul de urgență și că nu are probleme cu iubitul. Apelul a fost făcut de pe telefonul bărbatului, iar în cele din urmă Andreea Antonescu a fost amendată cu 4000 de lei pentru apel fals la numărul de urgență.

Cântăreața Andreea Antonescu a sunat la 112 și a reclamat că este răpită

Cântăreața Andreea Antonescu a sunat la 112, noaptea trecută, și a reclamat că este răpită#stiripesurse

Publicată de stiripesurse.ro pe Joi, 20 februarie 2020

”Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă’, a spus Andreea Antonescu atunci.

Însă înregistrarea apelului artistei a fost făcut public și s-a putut auzi doleanța vedetei: ”Ștefan, vreau să plec în acest moment de aici!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI