Ce îi va lipsi Andreei Tonciu după plecarea la Survivor 2022. Ultimul mesaj înainte de a ajunge în jungla dominicană

Ce îi va lipsi Andreei Tonciu după plecarea la Survivor 2022. Ultimul mesaj înainte de a ajunge în jungla dominicană
Ce ii va lipsi Andreei Tonciu dupa plecarea la Survivor 2022. Ultimul mesaj inainte de a ajunge in jungla dominicana

Andreea Tonciu a acceptat provocarea vieții sale, atunci când a spus DA participării la Survivor România, un nou sezon ce va începe în data de 16 ianuarie, pe PRO TV. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se teme de un singur lucru, în jungla dominicană. Care este singurul lucru ce-i va lipsi frumoasei brunete, fiind departe de casă.

Care este cea mai mare slăbiciune a Andreei Tonciu

Cunoscută drept una dintre cele mai curajoase, vocale și controversate vedete din showbizul românesc, fanii Andreei Tonciu nu au fost surprinși atunci când au aflat faptul că bruneta a acceptat să participe la Survivor România.

Soția lui Daniel Niculescu face parte din echipa Faimoșilor a sezonului 3 Survivor, ce se va desfășura în următoarele șase luni în Republica Dominicană, acolo unde atât membrii echipei roșii, cât și Războinicii își vor testa limitele, pentru a câștiga trofeul și marele premiu de 100.000 de euro.

Orice femeie puternică are o slăbiciune, iar pentru Andreea Tonciu cel mai greu va fi să fie departe de familia sa, de soț și de fiica ei Rebecca. Vedeta se gândește cu groază la faptul că nu va putea lua legătura cu cei dragi, pe tot parcursul competiției.

Andreea Tonciu a petrecut alături de soțul ei și fiica lor, cu o seară înainte de a pleca în Republica Dominicană

Așadar, diva a făcut tot posibilul de a petrece timpul rămas în România alături de cei dragi, motiv pentru care, cu o seară înainte de a pleca spre Republica Dominicană, Andreea Tonciu a luat cina în oraș alături de soțul ei și micuța lor Rebecca.

„Ultima seară în familie înainte de plecarea spre marea aventură de la #survivor. Am zâmbit pentru că îi aveam lângă mine, deși în suflet deja sunt tristă și mă gândesc cum voi sta atât de mult departe de ei și fără să putem vorbi.

O să-mi iau forța pentru a merge mai departe din gândurile care-mi vor zbura spre ei pentru că știu că mă vor încuraja neîncetat. Vă iubesc! ❤️ #family #myall #loveyou #survivor #survivor2022.”, a fost mesajul emoționant pe care Andreea Tonciu l-a postat pe Instagram, în dreptul tabloului de familie.

Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu sunt cele 12 vedete care vor face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI