Andreea Tonciu, bandajată la cap înainte de Survivor România 2022. Ce a pățit vedeta

Andreea Tonciu, bandajată la cap înainte de Survivor România 2022. Ce a pățit vedeta
Ce a pățit Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a fost surprinsă într-o ipostază care i-a speriat pe fani. Bruneta se pregătește să plece la Survivor, unde o să dea tot ce este mai bun ca să încerce să câștige. Cu toate acestea, vedeta este bandajată la nivelul capului, așa că mulți admiratori au fost îngrijorați.

Cum a apărut Andreea Tonciu, de fapt

Andreea Tonciu se bucură de o mulțime de fani, astfel că bruneta încearcă să aibă un stil vestimentar cât mai armonios și un machiaj fără de cusur ori de câte ori este surprinsă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este greu de recunoscut acum, având chipul bandajat.

Vedeta este plină de bandaje pe față, dar și pe cap. Aceasta a fost surprinsă într-o ipostază îngrijorătoare de paparazzi WOWbiz.ro. Ea se afla alături de o prietenă, care i-a oferit sprijin și a urmărit-o atent. Aceasta avea doar ochii la vedere, fiind acoperită de bandaje și purtând masca de protecție.

Îmbrăcată într-un trening lejer la care a asortat o pereche de adidași sport, bruneta s-a urcat la volan, semn că poate să conducă în orice stare. Se pare că aceasta ar fi apelat la medicul estetician pentru câteva schimbări înainte de Survivor România, potrivit unor surse din anturajul său.

Andreea Tonciu, despre operațiile estetice. Ce vrea să facă bruneta

Andreea Tonciu este invidiată de multe domnișoare pentru aspectul său. Vedeta investește mulți bani atunci când vine vorba despre imaginea sa, așa că s-a asigurat că o să fie într-o formă de zile mari înainte de a participa în competiția care le pune pe vedete față în față cu provocări uriașe.

De curând, vedeta explica faptul că își dorește să ajungă pe mâna medicilor esteticieni pentru a arăta cât se poate de bine. Andreea Tonciu puncta că are nevoie de 50.000 – 60.000 de euro pentru anumite modificări.

„Vreau să mă operez la ochi, să fac blefaroplastie, dar mi-e frică de anestezie.

Îmi trebuie totală, pentru că mai vreau să îmi schimb implanturile mamare, să fac liposucție, să scot grăsimea, să am cat eyes, să intervin la pomeți, cearcăne, gușă, gât.

Pentru toate astea îmi cam trebuie 50-60.000 de euro.”, spunea Andreea Tonciu în emisiunea Teo Show.

De altfel, Andreea Tonciu recunoștea de curând că este pregătită să meargă în cabinetul medicului estetician înainte de Survivor România pentru câteva schimbări. Aceasta abia așteaptă să participe în emisiunea extrem de dură și să demonstreze că este o luptătoare și poate să facă orice își propune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI