Așa va arăta Andreea Tonciu la Survivor România. Schimbare de look înainte de plecarea în junglă

Așa va arăta Andreea Tonciu la Survivor România. Schimbare de look înainte de plecarea în junglă
Ce schimbare si-a facut

Andreea Tonciu și-a făcut o schimbare de look, chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană, la Survivor. După ce a participat la Bravo, ai stil!, vedeta este pregătită pentru o nouă provocare, de data aceasta mult mai intensă și interesantă. Ea va lupta în echipa Faimoșilor, încercând să își dovedească punctele tari și condiția fizică.

Andreea Tonciu și-a făcut o schimbare de look

Andreea Tonciu și-a schimbat complet look-ul înainte de a pleca la Survivor. Noul sezon va începe pe data de 16 ianuarie 2022. Ea a decis să se tundă și s-a vopsit, alegând tot o nuanță de brunet, însă a optat pentru o tunsoare mai scurtă, astfel încât părul ei să fie mai ușor de întreținut în Dominicană.

Ea a fost răcită și a mers la mai multe controale pentru a se asigura că totul este în perfectă ordine pentru plecarea ei din țară.

„Bună dimineața, bună dimineața, pot spune că aproape sunt bine, m-am vindecat de aceasta răceală nebună, dar încă n-am terminat cu doctorii.

Acum vă voi duce la ORL și la … Nu, nu, nu, la ORL am fost ieri, m-am căpiat.

Mă voi duce la Oftalmologie și la Dermatologie, pentru că între timp mi-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi, dar văd că s-a mai dus.

Dar cum mai sunt trei zile până plecăm în Republica Dominicană, trebuie să mă pun cu toate lucrurile la punct”, a declarat vedeta.

Probleme de sănătate pentru vedetă

Vedeta le-a mărturisit fanilor că aproape și-a revenit și că este pregătită să demonstreze tot ceea ce poate.

Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL ieri,

că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Dominicană.

Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI