Ce îi face Radu Vâlcan soției sale. Adela Popescu a mărturisit tot: ”Şi o face în continuare”

Ce îi face Radu Vâlcan soției sale. Adela Popescu a mărturisit tot: ”Şi o face în continuare”
Adela Popescu, mărturisire surpriză despre relația cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu admirat de toată lumea și se bucură de 3 băieței care le fac fiecare zi mai frumoasă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mulți ani, însă prezentatoarea de la Vorbește lumea are o nemulțumire legată de un obicei al soțului său.

Adela Popescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Radu Vâlcan. Ce îi face prezentatorul TV

Adela Popescu și Radu Vâlcan își bucură fanii cu o mulțime de povești haioase, așa că prezentatoarea TV s-a decis să spună în direct ce o nemulțumește în viața de cuplu. Vedeta a mărturisit că soțul ei nu se pricepe chiar așa de bine la cadouri, așa că a primit diferite obiecte surprinzătoare de-a lungul timpului.

Mai exact, încă de la începutul relației, Adela Popescu a mărturisit că Radu Vâlcan a venit cu unele cadouri neinspirate, însă nu a vrut să îi spună ce simțea cu adevărat față de lucrurile primite. De asemenea, vedeta a explicat și ce primește de 3 ani de la partenerul său.

Adela Popescu: „I-am zis: nu îmi plac”

Prezentatorul de la ‘Insula Iubirii’ îi oferă soției sale numeroase parfumuri, însă aceasta a recunoscut că a fost sinceră și i-a explicat că nu îi plac aceste cadouri, mai ales pentru că folosește un singur parfum. Dezvăluirea ei comică i-a bucurat nespus pe fanii cuplului.

„Eu am primit multe cadouri neinspirate, culmea, din partea soţului meu! La începutul relaţiei, cumpăra tot felul de chestii, îmi era ruşine să îi spun. Îmi făcea cercei din colier, genul ăsta de cadouri.

De vreo 3 ani, îmi cumpără parfumuri, şi i-am zis: nu îmi plac! Şi o face în continuare… Nu ştiu care e motivul, eu folosesc un singur parfum.”, a povestit Adela Popescu la Vorbește lumea.

Cum a reacționat Bogdan Ciudoiu când a aflat ce cadouri primește Adela Popescu de la soțul ei

O nouă zi, o nouă glumă la Vorbește lumea! Colegii Adelei Popescu s-au amuzat în momentul în care au aflat că partenerul ei, Radu Vâlcan, nu reușește să o impresioneze prin diferitele cadouri pe care i le oferă încă de la începutul relației.

Shurubel, Bogdan Ciudoiu și Adela Popescu i-au obișnuit pe telespectatori cu diferite replici haioase, așa că dezvăluirea făcută de blondină nu a scăpat fără o replică din partea unui coleg de-al său, spre deliciul fanilor care îi urmăresc în fiecare dimineață.

„Sper că noi nu suntem la categoria ‘cadouri neinspirate'”, i-a spus, în glumă, colegul de emisiune, Bogdan, Adelei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI