Adela Popescu a spus adevărul despre Radu Vâlcan. Nimeni nu se aștepta la asta

Adela Popescu a spus adevărul despre Radu Vâlcan. Nimeni nu se aștepta la asta
Fanii au rămas mască. Ce a zis Adela Popescu despre tatăl copiilor săi, Radu Vâlcan

Încă de când a anunțat că urmează să aducă pe lume al treilea copil, Adela Popescu și-a ținut fanii la curent cu absolut orice schimbare din viața ei. Totuși, nimeni nu se aștepta la ce a dezvăluit vedeta de curând. Aceasta a decis să vorbească despre Radu Vâlcan și a spus adevărul cu privire la tatăl copiilor săi.

Ce a spus Adela Popescu despre Radu Vâlcan. Fanii au fost surprinși

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Vedeta o să aducă pe lume un alt băiețel, așa că preferă să vorbească cu fanii săi și să le împărtășească aventurile de zi cu zi în timp ce așteaptă să își cunoască bebelușul. De această dată, vedeta a discutat despre partenerul său, explicându-le admiratorilor din mediul virtual că prezentatorul de televiziune nu este deloc romantic, nu își amintește ziua nunții și nici nu îi oferă cadourile la timp.

”Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.

Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă «scaldă» în complimente. Nu îmi spune zilnic «te iubesc». Nu îmi spune «femeia mea». Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.”, a mărturisit Adela Popescu pe Instagram.

Cum își răsfață Radu Vâlcan soția. Ce trucuri neobișnuite are prezentatorul TV

Chiar dacă Radu Vâlcan nu o copleștește pe soția sa cu gesturi romantice, acesta știe cum să o facă fericită și este extrem de atent pentru ca Adela Popescu să nu se confrunte cu probleme. Însărcinată pentru a treia oară, vedeta de televiziune are multe pe cap, așa că prezentatorul demonstrează că este un tătic foarte implicat și stă cu băieții cât timp ea se odihnește. În același timp, el este foarte atent la lucrurile mici și mereu își surprinde partenera cu anumite gesturi.

„În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: «distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te». Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.

Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașină doar «ca să mai stăm și noi de vorbă». Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră.

Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp, și aud ce haos e jos, nu vine să mă «trezească» și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine.”, a adăugat Adela Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI