Ce îi fac bărbații Ancăi Turcașiu, pe stradă. Vedeta ne-a mărturisit totul, fără pic de jenă EXCLUSIV

Ce îi fac bărbații Ancăi Turcașiu, pe stradă. Vedeta ne-a mărturisit totul, fără pic de jenă EXCLUSIV
Anca Țurcașiu, acostată de bărbați pe stradă

Anca Ţurcaşiu a împlinit ieri 51 de ani, dar trecerea timpului nu o sperie, cu atât mai mult cu cât încă arată impecabil, având un trup de fotomodel. La ceas aniversar, artista care a suferit enorm după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu ne-a acordat un interviu de suflet, pentru Impact.ro.

Ce îi fac bărbații Ancăi Turcașiu, pe stradă

  • ”Sunt încă o femeie care mai are ceva de spus!”

Anca Țurcașiu nu-și ascunde vârsta din buletin. Ieri, pe 8 mai, vedeta a împlinit onorabila vârstă de51 de ani. Motiv pentru care Anca Țurcașiu a publicat imagini incitante de ziua ei, de pe litoral:

“Mă simt foarte bine în pielea mea, la 51 de ani. Aşa, ca un element de divertisment, pot să vă spun că pe tort am pus cifrele 1 şi 5, dar nu în ordinea în care ne-am fi aşteptat, adică 51, ci invers, 15. Şi am făcut asta nu fiindcă vreau să-mi ascund vârsta. Nu am cum aşa ceva. Pe de altă parte, sunt conştientă că sunt încă o femeie care mai are ceva de spus”, a declarat Anca Ţurcaşiu în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Anca Țurcașiu a lansat o piesă nouă

  • ”Trebuie să ştim să ne luăm viaţa în mâini şi să trăim mai departe!”

Anca ne-a vorbit și despre povestea ei de iubire care s-a concretizat într-un mariaj de 22 de ani, dar care s-a încheiat cu un divorț dureros:

“Fiecare dintre noi trebuie să parcurgă un drum lung, ca să-ţi conştientizezi propria putere. Într-un fel, am făcut asta, adică mi-am spus povestea în cel mai recent videoclip al meu pe care l-am lansat în martie. Vreau să dau un reset. E povestea unei femei puternice care tocmai a ieşit dintr-o relaţie de dragoste, dar care trebuie să-şi trăiască mai departe viaţa, cu fruntea sus!”, ne-a mai mărturisit vedeta, în exclusivitate.

Anca mai spune că cea mai recentă melodie a sa este, într-un fel, şi un cadou pentru toate femeile din lume, fiindcă doreşte să le facă să-şi conştientizeze puterea:

“Am spus asta deja de o mie de ori, cred, trebuie să ştim să ne luăm viaţa în mâini şi să trăim mai departe!”, susține Anca Țurcașiu.

Vedeta nu se gândește la căsătorie acum

  • ”Nu vreau să mă gândesc dacă mai cred sau nu în căsătorie”

Anca Ţurcaşiu recunoaşte că există încă bărbaţi care întorc capul după ea pe stradă sau recurg la tot felul de gesturi ca să-i atragă atenţia.

“Nu vreau să mă gândesc acum la un anume scenariu de viitor. Refuz pur şi simplu. Nu mai iau nimic în calcul şi nici nu vreau să mă gândesc dacă mai cred sau nu în căsătorie. Am ajuns la concluzia că nu poţi şti mare lucru despre viitor, iar dacă va fi să se întâmple ceva anume, ei bine, atunci se va întâmpla. Nu ai cum să previi aşa ceva. Nu poţi spune asta da, asta nu”, adaugă Anca Ţurcaşiu, care mărturisea vara trecută că nu şi-ar fi imaginat vreodată că nu va îmbătrâni în braţele soţului ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI