Anca Țurcașiu, imagini incitante de ziua ei. A pozat cât se poate de senzual, pe malul mării VIDEO

Anca Țurcașiu, imagini incitante de ziua ei. A pozat cât se poate de senzual, pe malul mării VIDEO
Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani pe 8 mai

Anca Țurcașiu a publicat o serie de imagini incitante de ziua ei. Artista României a celebrat onorabila vârstă de 51 de ani cu o serie de imagini senzuale. Acestea au fost realizate de fotograful Mircea Marinescu, pelitoralul românesc.

Anca Țurcașiu, imagini incitante de ziua ei

În urmă cu un an, vedeta carea divorțat în urmă cu câteva luni de soțul ei, împlinea 50 de ani. Cu această ocazie, Anca Țurcașiu a acceptat provocarea unui fotograf de a realiza o serie de imagini pe malul mării. Zis și făcut! Cei doi au pornit spre plaja Mării Negre, cu ținute senzauale în bagaj. După cum era de așteptat, rezultatul final a fost și încă este demențial.

Anca Țurcașiu a republicat imaginile chiar ieri, 8 mai, ziua în care a împlinit 51 de ani. Cu o seară înainte de aniversarea ei, vedeta a publicat pe conturile ei de socializare un clip video de la ședința foto din urmă cu un an. În ele, artista își etalează trupul fără cusur pentru vârsta ei.

„M-am hotărât! Pe 8 mai voi urca pe canalul meu de Youtube ședința foto de la malul mării, de la 50 de ani. Vă îmbrățișez!”, a anunțat Anca Țurcașiu vineri, pe Instagram.

Anca Țurcașiu, sexy la 51 de ani

Artista le-a recunoscut fanilor că ședința foto e veche de 1 an, iar nu recentă cum și-ar fi dorit, cel mai probabil.

„Am revenit cu ședința foto semnată Mircea Marinescu, realizată la 50 de ani. Mi-am propus asta acum 11 ani, dupa cea realizată la 40 de ani. Iată ce-a ieșit. Vă las pe voi să comentați fotografiile!”, a mai scris Anca Țurcașiu.

Secretul siluetei Ancăi Țurcașiu

Vedeta a recunoscut că a fost mereu obsedată de greutatea ei. Nu i se părea niciodată că e suficient de slabă. Motiv pentru care, la cei 51 de ani ai săi, Anca Țurcașiu a renunțat de ani buni la carne și mănâncă ardei iute în fiecare zi.

„Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte.

Obsesia pe care am avut-o toată viața, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a spus Anca Țurcașiu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI