Anca Țurcașiu l-a șocat pe Cătălin Măruță. Ce a spus despre Ion Țiriac și Gică Hagi, la PRO TV

Anca Țurcașiu l-a șocat pe Cătălin Măruță. Ce a spus despre Ion Țiriac și Gică Hagi, la PRO TV
Cum l-a socat Anca Turcasiu pe Catalin Maruta

Artista Anca Țurcașiu a fost invitată la rubrica sosurilor iuți din emisiunea ”La Măruță”. Curajoasă și asumată, aceasta a menționat nume grele din fotbalul românesc, fapt ce, la final, l-a determinat pe Cătălin Măruță să constate: ”Mi-am dat seama că ești și microbistă”.

Anca Țurcașiu l-a șocat pe Cătălin Măruță

Anca Țurcașiu a venit azi La Măruță, unde a participat la rubrica sosurilor iuți. Însă înainte de a începe testul sosurilor iuți, Cătălin Măruță a observat pe degetul ei un inel ce seamănă a inel de logodnă, motiv pentru care a întrebat-o.

”- Te-ai măritat? Văd un inel aici la tine, pe deget.

– Nu, este un inel pe care îl am de foartă multă vreme, cumpărat de mine pentru mine. Seamănă a inel de logodnă.„, a fost dialogul de început între Cătălin Măruță și Anca Țurcașiu.

Testul sosurilor iuți a început, iar Anca Țurcașiu a răspuns la prima întrebare, dând două nume celebre din showbiz-ul autohton. Însă în ce context!…

”Spune numele a 3 vedete care crezi că nu au ce căuta în showbizul românesc”, a fost întrebarea lui Cătălin Măruță, iar Anca Țurcașiu a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

”Bianca Drăgușanu, Andreea Tonciu și o vedetă din trecut”, a fost răspunsul Ancăi Țurcașiu.

La a doua întrebare însă Anca Țurcașiu a preferat să înfrunte sosurile iuți, deoarece a preferat să mănânce buleta decât să dezvăluie întrebarea. Totuși, a dat un răspuns de zile mari, invocând nume grele din fotbal, dar și cultură. Așadar, Anca Țurcașiu a refuzat să arate foaia, dar a dat răspunsul: Gigă Hagi, regele fotbalului din România. A mai adăugat apoi un alt nume greu din fotbal: Ilie Dumitrescu, iar pe locul 3 Ion Caramitru.

Anca Țurcașiu la sosurile iuți

Nu putem ști însă ce întrebare era scrisă pe foaie, însă judecând după reacția vedetei, era una cu maximă… greutate.

”Asta e, o să mănânc buleta. A mâncat cineva vreodata această hârtie (n.r. pe care sunt puse întrebările)?”, a spus Anca Țurcașiu, după ce a dat numele în cauză.

Apoi, o altă întrebare care l-a șocat pe Cătălin Măruță a primit un răspuns pe măsură: Ion Țiriac. Cu toate că e asumată, Anca Țurcașiu a refuzat să arate întrebarea, a rupt foaia și a mâncat picant.

La final, Anca Țurcașiu a ținut să exclame, dar și să îi adreseze o întrebare lui Cătălin Măruță.

”-Jur ca am ametit la propriu. Ti se pare ca am fost curajoasa?”

-”Da, mi-am dat seama ca esti si microbista”, i-a răspuns Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI