Ce i se întâmplă bebelușului regal, la numai 6 luni. Meghan Markle a recunoscut public

Ce i se întâmplă bebelușului regal, la numai 6 luni. Meghan Markle a recunoscut public
Ce i se întâmplă bebelușului regal, la 6 luni de la naștere?

Meghan Markle a oferit detalii despre micuțul Archie. Aceasta i-a dezvăluit chiar unei fetițe prin ce perioadă trece fiul său. Ce a spus ducesa de Sussex la vizita familiilor militarilor din Windsor?

Ce se întâmplă cu bebelușul regal?

Meghan Markle și Prințul Harry s-au aflat de curând într-un șir de vizite la familiile militarilor din Windsor. Ducii au vrut însă să țină departe presa de acest eveniment, așa că fotografiile din ziua cu pricina au fost doar cele distribuite de ei pe rețelele de socializare. Meghan și Harry au stat aproape tot timpul în jurul copiilor. Cei doi s-au jucat cu fiecare în parte, s-au distrat de minune și au și stat la ceva discuții. Meghan a stat foarte mult în prezența unei anumite fetițe, așa că și-a făcut curaj și i-a oferit un detaliu despre fiul ei.

”Ieri, ducele și ducesa de Sussex i-au surprins pe vecinii lor din Windsor la o cafea cu familiile militarilor, într-un centru din inima cartierului militar. În fiecare an, în luna noiembrie, ne gândim la toți cei care și-au slujit patria în Regat, în Commonwealth sau oriunde în lumea largă. Altețele Lor Regale au vrut, de asemenea, să-și exprime susținerea față de familiile militarilor detașați în acest moment în străinătate. În timpul vizitei de ieri, Altețele Lor Regale au întâlnit câteva familii tinere care le-au împărtășit experiența lor de părinți și de cupluri despărțite, adesea, timp de mai multe luni. A fost un moment în care ne-am amintit că armata nu înseamnă numai persoana care poartă uniforma militară, ci și întreaga ei familie”
Apare scris în dreptul imaginilor de pe Instagram

Meghan Markle a oferit detalii despre micuțul Archie
Meghan Markle a oferit detalii despre micuțul Archie

Meghan a împărtășit o veste deosebită cu o fetiță

La finele unui filmuleț postat pe o rețea de socializare, soția Prințului Harry apare alături de o fetiță. Cele două au discutat câteva momente, iar la final Meghan i-a spus:. ”Ce dințișori frumoși ai! Și lui Archie i-au ieșit doi dințișori, chiar aici”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI