După ce a plecat de la Acces Direct, Simona Gherghe va prezenta un spectacol alături de Dan Negru

Simona Gherghe va prezenta Festivalul de la Mamaia, alături de Dan Negru

Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct, dar nu se desparte definitiv de postul de televiziune Antena 1. Vedeta TV a acceptat alte proiecte în cadrul trustului și urmează să prezinte, alături de Dan Negru, Festivalul de la Mamaia, care va fi transmis de Antena Stars în perioada 5-8 septembrie 2019.

Simona Gherghe va prezenta Festivalul de la Mamaia, alături de Dan Negru

Prezentatoarea TV a anuțat recent că nu va mai fi gazda emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, susținând că decizia îi aparține în totalitate.

„Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat. Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Despărțirea de Antena 1 nu este definitivă. Dacă locul ei la Acces Direct va fi luat de actrița Cristina Cioran sau de Mirela Vaida, Simona Gherghe ar putea reveni pe post de anul viitor, în cadrul unui show care se anunță de zile mari. Până atunci, vedeta a acceptat un nou proiect în cadrul aceluiași trust. Va prezenta, alături de Dan Negru, Festivalul de la Mamaia. Evenimentul va fi transmis de postul de televiziune Antena Start, în perioada 5-8 septembrie 2019.

Cei doi s-au întâlnit recent și au stabilit toate detaliile legate de prezentarea Festivalului de la Mamaia. „Amândoi formează o echipă minunată şi au o chimie specială împreună. Vor face cu siguranţă o treabă bună şi speră că vor avea şi audienţe mari”, au declarat surse din apropierea vedetelor pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI