Ce i-a putut spune George Burcea Vivianei Sposub deja. Andreea Bălan o să fie furioasă

Ce i-a putut spune George Burcea Vivianei Sposub deja. Andreea Bălan o să fie furioasă
George Burcea și Viviana Sposub, în arena de luptă a show-ului ”Ferma”, de la PRO TV

Cine ar fi crezut că dragostea se poate lega în condiții mai puțin prielnice, precum cele din ”Ferma”? Surprinzător pentru unii, iubirea dintre George Burcea și Viviana Sposub s-a întețit odată ce au ajuns acasă. Ba chiar relația lor avansează mai repede decât s-ar fi așteptat urmăritorii lor.

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub avansează cu celeritate

Viviana și George s-au cunoscut în cadrul competiției ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, de la PRO TV, unde au împărțit momente de foame și multe emoții și stări. Iubirea lor nu s-a stins odată ce au ajuns în confortul de acasă, ba chiar au fost într-o mică vacanță împreună, ulterior rămânând blocați în casa prezentatoarei TV după ce au fost depistați pozitiv cu noul virus. Astfel, cei doi se vor avea doar pe ei timp de 14 zile. În această vreme, potrivit WOWbiz, cel care se ocupă de casă este Burcea, priceput la toate, după cum am văzut cu toții în fermă. Actorul este cel care face mâncare și curățenie în cea mai mare parte a timpului.

„George are grijă să îi facă toate plăcerile Vivianei. Acum, de când sunt izolați, el se ocupă de tot ce este nevoie în casă, face curat și gătește, o răsfață din cale afară, vrea să arate că nu este omul care a greșit în alte relații și cel din cauza căruia s-a destrămat o familie. De altfel, George are intenții cât se poate de serioase cu Viviana și nici nu le ascunde, iar ea este mai mult decât încântată”, a declarat o sursă din apropierea Vivianei Sposub pentru publicația numită.

Burcea ar fi trecut deja la pasul următor 

Mai mult, susține această persoană, actorul ar fi făcut deja și un pas important în relație: „Viviana a rămas gură cască. Ea îl place foarte mult pe George, dar George, deja, i-a spus că o iubește. E clar, relația lor e deja avansată și abia așteaptă să se termine Ferma de difuzat, să se vindece de COVID pentru a trece la pasul următor. Acum, parcă, George este dispus să renunțe la multe probleme pe care le are în ceea ce privește divorțul de Andreea Bălan, doar pentru a putea fi, 100%, alături de Viviana”.

Cei doi, îndeosebi Burcea, nu se sfiesc să-și manifeste dragostea nici pe rețelele de socializare. Actorul a publicat multe imagini cu noua parteneră, însoțite de o inimioară roșie, semn că bărbatul este îndrăgostit lulea de noua prezență feminină din viața sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI