Ce i-a făcut Petru Mircea lui Marian, fratele Mădălinei Manole, chiar ieri: ”Nu am cum!”

Ce i-a făcut Petru Mircea lui Marian, fratele Mădălinei Manole, chiar ieri: ”Nu am cum!”
Ce i-a făcut Petru Mircea lui Marian, fratele Mădălinei Manole, chiar ieri ”Nu am cum!”

Scandalul dintre Petru Mircea și Marian Manole nu se mai termină. Fratele regretatei cântărețe a încercat să îngroape securea războiului dintre el și fostul său cumnat, dar nu par să revină la sentimente mai bune. Ce a declarat Marian Manole despre fostul soț al surorii sale.

Ce i-a făcut Petru Mircea lui Marian, fratele Mădălinei Manole

Mădălina Manole s-ar răsuci în mormânt dacă ar ști prin ce trec cei mai importanți bărbați din viața sa. Scandalul dintre Petru Mircea și Marian Manole nu pare să se termine prea curând. Fostul soț al regretatei artiste ar fi refuzat să cadă la pace cu fratele cântăreței, după cum a susținut acesta din urmă, printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Se pare că Petru Mircea nu-l lasă pe fratele Mădălinei Manole să-și viziteze nepotul, fiul regretatei soliste având acum vârsta de 11 ani. Marian Manole a mărturisit că a încercat, de mai multe ori, să se împace cu Petru Mircea, însă fostul său cumnat nu pare să-și dorească să revină la sentimente mai bune.

„Astăzi am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soțul Mădălinei! De dragul copiilor noștri! Mihai, băiatul meu, a dorit să-și cunoască vărul, pe Petru jr, fiul Madalinei!

Fiind și un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni, având ulterior și treabă în București! Nu am avut cum să-l anunț telefonic pe fostul meu cumnat că venim intr-o scurta vizită acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum să-l apelez!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Petru Mircea nu vrea să mai aibă nicio legătură cu fratele Mădălinei Manole

Marian, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole, spune că regretă nespus situația în care s-a ajuns, în ultima perioadă, în special faptul că fiul său Mihai nu se poate juca și cu verișorul său Petru jr. În ultima vizită pe care i-a făcut-o fostul său cumnat, Petru Mircea a refuzat vehement să aibă orice lucru de-a face cu el:

„Mihai și prietena lui pregătiseră și un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranța în suflet că cei doi veri se vor cunoaște! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să-și întâlnească vărul! A spus că Petru jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”

În final, mi-a spus, că atâta timp cât eu voi veni acolo, copiii nu se vor vedea! Adică, cu alte cuvinte, eu, fratele Mădălinei, nu voi putea niciodată să-mi văd nepotul! Părinții mei sunt în groapă, amândoi! Au plecat pe lumea cealaltă cu tristețea asta!

N-au putut să-și vadă nepotul! Să fii sănătos, Petrule senior! Cât poți să-l mai tii ascuns pe nepotul nostru? În viitorul apropiat, o să-mi las copiii mei să se ducă singuri la poarta casei din Otopeni ca să-și cunoască vărul! Ca Petrică să nu mai aibe motive!”, a declarat Marian Manole, conform spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI