Cum arată mormântul Mădălinei Manole, la aproape 11 ani de la moartea ei. Dovada că Petru Mircea a uitat-o

Cum arată mormântul Mădălinei Manole, la aproape 11 ani de la moartea ei. Dovada că Petru Mircea a uitat-o
Cum arata mormantul Madalinei Manole, la aproape 11 ani de la moartea ei

Se împlinesc 11 ani în iulie de când Mădălina Manole a încetat din viață, înghițind un pumn de Furadan pentru a-și curma zilele. Cum arată mormântul celei care a fost fata cu părul de foc și care este dovada că Petru Mircea, fostul ei soț, a uitat-o. 

Cum arată mormântul Mădălinei Manole, la aproape 11 ani de la moartea ei

Liniște în cimitir. Cărări lungi, frunze căzute pe jos, copaci triști. Abia auzi vântul cum șuieră obosit. Ajungi la cripta ei, acolo unde „Sufletul Gol” se odihnește. O piatră de marmură te anunță că Aici odihnește Mircea Magdalena Anca. Și azi plâng norii pe mormântul ei. Pe 14 iulie 2021 se împlinesc 11 ani de când una dintre cele mai mari voci ale României ne-a părăsit. Fata cu părul de foc și-a pus capăt zilelor în aceeași zi în care s-a născut, 43 de ani mai târziu. Mădălina Manole s-a sinucis după ce a pierdut bătălia cu depresia, la numai doi ani după ce a devenit mamă pentru prima dată.

Vestea că celebra artistă și-a încheiat socotelile cu viața a venit ca un șoc pentru familie, prieteni și fani. Nimeni nu se aștepta ca îndrăgita roșcată să moară atât de tânără. Fotoreporterii impact.ro au surprins câteva imagini de la mormântul celei care a fost fata cu părul de foc, din cimitirul Bolovani din Ploieşti. De locul de veci al artistei se ocupă fratele ei. Cât despre soțul regretatei cântărețe, angajații cimitirului spun că nu l-au mai văzut de foarte mult timp pe Petru Mircea să viziteze cripta nevestei sale.

Petru Mircea și-a refăcut viața alături de o altă femeie

Anii au trecut, iar Petru Mircea pare să o fi uitat complet pe Mădălina Manole. Fostul soț al marii artistei și-a refăcut viața cu o altă femeie, alături de care-l crește pe fiul său Petru Mircea jr. care va împlini, în curând, 12 ani. Petru Mircea și-a regăsit dragostea în brațele Geaninei, o talentată cântăreață de muzică populară, care pare a fi femeia care i-a readus zâmbetul pe buze.

Relația dintre cei doi ar fi început încă din 2015 când s-au cunoscut prin prisma meseriei lor, Petru Mircea fiind inginer de sunet și director muzical al evenimentelor unde participa tânăra solistă. Se pare că totul decurge de minune în relația lor, Geanina fiind bună prietenă și cu micuțul Petru junior, fiul regretatei artistei Mădălina Manole, spre bucuria lui Petru Mircea, care a simțit lipsa mamei copilului în viața sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI