Ce a făcut fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei. Decizia incredibilă n-a avut succes

Ce a făcut fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei. Decizia incredibilă n-a avut succes
Ce a făcut fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei. Decizia incredibilă n-a avut succes

Anul acesta se împlinesc 11 ani de la moartea Madălinei Manole. Ce a intenționat să facă fratele artistei și cum s-a terminat tot.

Ce a făcut fratele Mădălinei Manole

Anul aceste se împlinesc 11 ani de când regretata artistă a plecat dintre noi. În tot acest timp problemele dintre Petru Mircea, soțul artistei și familia acesteia au rămas nerezolvate. Între timp și părinții Mădalinei au decedat. Acum lupta pentru copilul cântăreței se dă între soțul și fratele ei. Se pare că Marian Manole a încercat de nenumărate ori să se împace cu fostul cumnat, de dragul nepotului pe care voia să-l viziteze.

Petru Mircea, însă, ar fi refuzat împăcarea dintre ei. Acum, însă, lucrurile sunt puțin diferite, deoarece fiul lui Marian Manole l-ar fi contactat prin mesaje pe fostul soț al Madălinei pentru a-i cere permisiunea de a lua legătura cu verișorul său. Însă, și acesta s-ar fi lovit de un refuz.

”Băiatul meu, Mihai, l-a contactat prin mesaje, nu telefonic, personal, pentru că eu sunt blocat pe orice rețea să iau vreo legătură cu fostul meu cumnat și m-a blocat și pe telefon, și peste tot. Băiatul meu, după moartea bunicului lui, după moartea tatălui meu, fără să fie pus de mine așa cum spune Petru Mircea că eu l-am pus, pentru că a ajuns la o maturitate în care poate să vorbească singur și poate să gândească singur, s-a gândit să vorbească cu el. I-am zis că da, poți să îl suni și să vorbești, dar o să te lovești de refuzul lui.”, a declarat Marian Manole la Antena Stars.

Marian Manole: „Copilul meu mi-a spus”

În aceeași intervenție tv, fratele Mădălinei a subliniat faptul că băiatul său este cel care dorește să-și cunoască verișorul. Cu toate acestea l-ar fi averizat de faptul că va fi refuzat de Petru Mircea.

”Copilul meu mi-a spus: ”Tată, eu vreau să-mi văd vărul, sunt destul de mare, copilul a crescut, cred că ar fi cazul să ne întâlnim acum, tataie a murit, mamaie a murit, ei nu au apucat să îl vadă. Cred că este timpul să ne întâlnim, să-mi cunosc și eu vărul” și i-am spus: ”Tată, poți să faci ce vrei, contactează-l, îi știi numărul de telefon, sună-l și ai să vezi că ai să dai de refuzul lui!”. Copilul i-a scris, iar Petru Mircea i-a spus: ”Știu că te-a pus tatăl tău, nu știu cum se nu s-a gândit că a avut COVID și el”, a mai adăugat fratele ”fetei cu părul de foc”.

În urmă cu 11 ani vestea care anunța că Mădălina Manole s-a stins din viață a venit ca un șoc pentru toată lumea. Artista a decis să-și pună capăt zilelor, fiind găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni. Părinții Madălinei l-au considerat vinovat moral pe soțul artistei, iar de aici relațiile dintre ei  au devenit tensionate.

Petru Mircea, soțul artistei, a decis să rupă orice legătură cu familia Mădălinei, dar mai ales, a refuzat ani la rând să-i lase pe părinții cântăreței să-și vadă nepotul.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI