Ce i-a făcut Cristian Boureanu iubitei sale, Cristina Belciu, după ce a consumat câteva pahare cu alcool

Ce i-a făcut Cristian Boureanu iubitei sale, Cristina Belciu, după ce a consumat câteva pahare cu alcool
Ce i-a făcut Cristian Boureanu iubitei sale, Cristina Belciu,

Cristian Boureanu și Cristina Belciu ar fi redevenit un cuplu pentru o scurtă perioadă de timp. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la ziua de naștere a modelului, dar fericirea nu ar fi durat prea mult între ei. Cum fostul politician ar fi dezamăgit-o pe iubita sa, între ei apele ar fi din nou tulburi.

Ce i-a făcut Cristian Boureanu iubitei sale, Cristina Belciu

Cristian Boureanu și modelul Cristina Belciu ar fi dat o nouă șansă relației lor. Deși cei doi au fost surprinși în ipostase apropiate la ziua ei de naștere, fericirea nu a durat prea mult între ei, căci Boureanu și-ar fi dezamăgit iubita prin gestul său.

Bărbatul a zburat în Italia pentru a participa la petrecerea aniversară a frumoasei brunete, însă el a ajuns la fața locului total nepregătit. S-ar fi dus cu mâna goală la ziua ei, fără măcar să își facă timp să îi aducă un buchet de flori. În plus, Cristian Boureanu nu ar fi ținut cont nici de numărul de pahare consumate și că ar fi avut un comportament grosolan cu ea și cu prietenii ei, potrivit Spynews.ro.

Cei doi s-au despărțit oficial în luna aprilie

Sursa citată a mai anunțat că petrecerea brunetei ar fi avut un final trist pentru ea. Amintim că relația dintre cei doi a debutat în decembrie și s-a încheiat la jumătatea lui aprilie.

„Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta.

Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră.

Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”

La rândul său, Cristian Boureanu, declarase:

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea.

O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”.