17 mai 2022 | 07:46

Ce i-a cerut mama fraților Mazăre lui ÎPS Teodosie înainte să moară. A fost ultima ei dorință

Știri generale
Ce i-a cerut mama fraților Mazăre lui ÎPS Teodosie înainte să moară. A fost ultima ei dorință
Mama fraților Mazăre, rugăminte pentru ÎPS Teodosie înainte să moară

Gabriela Mazăre a murit la scurt timp după ce mezinul familiei a fost condamnat și încarcerat la Penitenciarul Rahova. Mama fostului edil ar fi suferit un infarct. Vestea a fost anunțată în premieră de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, prieten apropiat al familiei Mazăre. Ce rugăminte a avut femeia pentru ÎPS Teodosie înainte să moară. Ea a vrut să se asigure de un anumit detaliu.

Mama fraților Mazăre, rugăminte pentru ÎPS Teodosie înainte să moară: ce i-a cerut?

Mama fraților Mazăre s-a stins din viață. Femeia ar fi suferit un infarct, scrie presa locală. Vestea tristă a fost anunțată oficial de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, prieten apropiat al familiei Mazăre. Acesta a susținut în cadrul mesajului că dragostea de mamă a consumat-o, iar grija pentru copiii ei au adus-o în acest punct.

„Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!”, a scris cel din urmă.

Mama fraților Mazăre, rugăminte pentru ÎPS Teodosie înainte să moară

Femeia s-ar fi stins din viață de durere

Slujba de înmormântarea a fost oficiată de arhiepiscopului Tomisului. Radu și Alexandru Mazăre au venit din închisoare pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

Cei doi au fost aduși cu aceeași dubă de la penitenciarele Rahova și Jilava. Bărbații au fost așteptați în fața bisericii de Mihai, fratele lor.

Mama acestora s-ar fi stins de durere pe data de 13 mai, la numai trei zile după ce și-a văzut al doilea băiat condamnat la închisoare.

Alexandru Mazăre, fost senator de Constanța, a fost condamnat la trei ani în spatele gratiilor. Slujba femeii a fost dirijată de către ÎPS Teodosie, apropiat al fostului primar al Constanța.

,,M-a rugat…”

Arhiereul a spus că mama fraților Mazăre „i-a susţinut în tot felul, şi ca mamă şi cu rugăciuni înaintea lui Dumnezeu.” Întrebat dacă era apropiat de cea din urmă, ÎPS Teodosie a declarat că „m-a rugat (mama fraţilor Mazăre n.red.) să-i pun pe copiii ei la rugăciune, ca să aibă mai multă căldură în suflet şi să-i ajute mai mult pe oameni”.

,,Cum sunt? Când î’i aştepţi mama în biserică decedată nu eşti foarte bine. I-am luat pe amândoi în braţe”, „Toţi trei în aceeaşi încăpere nu am mai fost de când s-a căsătorit Radu, în penitenciar, în urmă cu trei ani. Atunci eram şi cu mama în aceeaşi încăpere”, a mai spus Mihai Mazăre.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Cununiile, interzise sâmbăta: Mirii pot atrage asupra lor un blestem
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro