Ce i-a cerut mama fraților Mazăre lui ÎPS Teodosie înainte să moară. A fost ultima ei dorință

Ce i-a cerut mama fraților Mazăre lui ÎPS Teodosie înainte să moară. A fost ultima ei dorință
Mama fraților Mazăre, rugăminte pentru ÎPS Teodosie înainte să moară

Gabriela Mazăre a murit la scurt timp după ce mezinul familiei a fost condamnat și încarcerat la Penitenciarul Rahova. Mama fostului edil ar fi suferit un infarct. Vestea a fost anunțată în premieră de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, prieten apropiat al familiei Mazăre. Ce rugăminte a avut femeia pentru ÎPS Teodosie înainte să moară. Ea a vrut să se asigure de un anumit detaliu.

Mama fraților Mazăre, rugăminte pentru ÎPS Teodosie înainte să moară: ce i-a cerut?

Mama fraților Mazăre s-a stins din viață. Femeia ar fi suferit un infarct, scrie presa locală. Vestea tristă a fost anunțată oficial de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, prieten apropiat al familiei Mazăre. Acesta a susținut în cadrul mesajului că dragostea de mamă a consumat-o, iar grija pentru copiii ei au adus-o în acest punct.

„Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!”, a scris cel din urmă.

Mama fraților Mazăre, rugăminte pentru ÎPS Teodosie înainte să moară

Femeia s-ar fi stins din viață de durere

Slujba de înmormântarea a fost oficiată de arhiepiscopului Tomisului. Radu și Alexandru Mazăre au venit din închisoare pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

Cei doi au fost aduși cu aceeași dubă de la penitenciarele Rahova și Jilava. Bărbații au fost așteptați în fața bisericii de Mihai, fratele lor.

Mama acestora s-ar fi stins de durere pe data de 13 mai, la numai trei zile după ce și-a văzut al doilea băiat condamnat la închisoare.

Alexandru Mazăre, fost senator de Constanța, a fost condamnat la trei ani în spatele gratiilor. Slujba femeii a fost dirijată de către ÎPS Teodosie, apropiat al fostului primar al Constanța.

,,M-a rugat…”

Arhiereul a spus că mama fraților Mazăre „i-a susţinut în tot felul, şi ca mamă şi cu rugăciuni înaintea lui Dumnezeu.” Întrebat dacă era apropiat de cea din urmă, ÎPS Teodosie a declarat că „m-a rugat (mama fraţilor Mazăre n.red.) să-i pun pe copiii ei la rugăciune, ca să aibă mai multă căldură în suflet şi să-i ajute mai mult pe oameni”.

,,Cum sunt? Când î’i aştepţi mama în biserică decedată nu eşti foarte bine. I-am luat pe amândoi în braţe”, „Toţi trei în aceeaşi încăpere nu am mai fost de când s-a căsătorit Radu, în penitenciar, în urmă cu trei ani. Atunci eram şi cu mama în aceeaşi încăpere”, a mai spus Mihai Mazăre.