Ce greutăți au Shift și Connect-R la filmările „Te cunosc de undeva”. Este o provocare reală pentru cei doi VIDEO (exclusiv)

Ce greutăți au Shift și Connect-R la filmările „Te cunosc de undeva”. Este o provocare reală pentru cei doi VIDEO (exclusiv)
Shift si Connect-r fac echipa la Te cunosc de undeva

Am aflat ce greutăți au Shift și Connect-R la filmările „Te cunosc de undeva”. Este o provocare reală pentru cei doi. Shift și Connect-R și-au bucurat fanii în momentul în care au anunțat că o să facă cuplu în emsiunea de la Antena 1, însă nu știau la ce se înhamă.

Shift și Connect-R, despre filmările la „Te cunosc de undeva”. „Rolul de travesti a fost cea mai mare caterincă…”

Shift și Connect-R au participat în trecut și la Asia Express, unde au fost apreciați de mulți români. Acum, cei doi au dezvăluit care a fost cea mai mare provocare, dar și câte ore petrec la filmările emisiunii Te cunosc de undeva.

Se pare că 6 ore durează doar machiajul profesional, căci cei doi trebuie să fie pregătiți pentru a urca pe scenă și a se transforma în diverse personaje.

Shift și Connect-R, buni prieteni

Shift și Connect-R au o frumoasă legătură de prietenie și se înțeleg bine și pe plan profesional. Artiștii demonstrează că au fost înzestrați cu mult talent și în emisiunea „Te cunosc de undeva!”, în care recunosc că mersul pe tocuri le-a pus mari probleme.

„Suntem foarte tari, zic eu. Suntem buni, chiar ne descurcăm super tare și ne și place foarte mult”, a declarat Connect-R, potrivit impact.ro.

De partea cealaltă, Shift spune: „Da, ne place. E o experiență super mișto și pro-evoluție, pentru mine, cel puțin”.

Care a fost marea provocare de la „Te cunosc de undeva”

Cei doi se înțeleg atât de bine întrucât se înțeleg din priviri, mai ales când vine vorba despre provocările aduse de emisiunea de la ANtena 1.

„Am să îl las pe Shift să răspundă la întrebarea aceasta pentru că, eu, cu siguranță, știu ce vrea să spună și eu m-am mai întâlnit cu astfel de provocări”, a mai spus Connect-R.

„Travestiul? Da, rolul de travesti a fost cea mai mare caterincă de până acum. Și provocare. Să mergi pe tocuri, să fii îmbrăcat în cauciuc…o să vedeți. Nu putem să vă divulgăm mai multe, stricăm show-ul”, l-a completat Shift pe colegul COnnesct-R.

Câte ore filmează cei doi pentru emisiune

Connect-R a dezvăluit câte ore petrec pe zi cu filmările de la Te cunosc de undeva.

„Multe. În jur de 14-15 ore poate. 6 ore durează machiajul. Sunt oameni profesioniști, machiajul este profesionist, necesită timp”, a mai spus Connect-R, potrivit sursei citate mai sus.

Shift și Connect-R fac de mulți ani muzică împreună

Cei doi au mai spus că show-ul de la Antena 1 nu îi inspiră neapărat să facă muzică împreună, pentru că asta fac mai demult.

„Facem muzică împreună mereu și am făcut mereu de mulți ani. Nu cred că trebuie să fie motivul un show ca să mai facem o piesă. Când se leagă, se leagă”, a concluzionat Shift.