Primul mesaj oficial al lui Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Ce a postat despre iUmor

Primul mesaj oficial al lui Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Ce a postat despre iUmor
Mihai Bendeac, prima reacție după plecarea de la Antena 1.

Mihai Bendeac vine cu primul mesaj oficial după plecarea de la Antena 1. Fanii emisiunii ,,iUmor” susțin că proiectul nu va mai fi la fel fără celebrul actor care le aducea zâmbetul pe buze tuturor la masa juriului. Vedeta s-a despărțit cu scandal de postul de televiziune alături de care a lucrat mulți ani. Ce mesaj subtil transmite conducerii? Cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare așteptau o reacție din partea sa.

Mihai Bendeac, mesaj subtil pentru Antena 1: prima reacție oficială după plecarea de la ,,iUmor”

Mihai Bendeac a distribuit prima postare de la plecarea sa din trustul Intact. Celebrul actor a plecat cu scandal din proiectul ,,iUmor”. Cel din urmă a lucrat mult ani la Antena 1, dar totul s-a destrămat. Costel Bojog a fost cel care i-a luat acum locul la masa juriului alături de Delia și Cheloo.

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!”, a mărturisit Costel Bojog. 

Comediantul nu a comentat în mod oficial nimic din ce s-a scris sau care au fost motivele care l-au determinat să încheie colaborarea cu trustul. Cu toate astea, în dimineața zilei de 5 octombrie a oferit prima sa reacție.

Mai exact, el a postat pentru românii care îl urmăresc un clip în zorii zilei. El a publicat un fragment din emisiunea ,,iUmor”, semn că este bucuros pentru schimbarea din viața sa. Este vorba despre pasajul în care în platou își face apariția Costel Bojog.

Probleme cu Antena 1 și în 2015: ce a refuzat actorul atunci?

Mihai Bendeac a mai întrerupt colaborarea cu Antena și în anul 2015, moment în care s-a întâmplat același lucru ca în scandalul din zilele noastre.

Bărbatul a refuzat pur și simplu să mai prezinte show-ul ,,iComedy”, după ce conducerea a refuzat să accepte ca Radu Banciu să fie invitat la emisiunea produsă de actor. Mihai și Antena 1 s-au pus mai apoi de acord și au deschis calea colaborărilor pentru: „Băieți de oraș”, dar și „iUmor”.

Actorul a activat în producții precum: „În Puii Mei”, „La Bloc” (episodul 377), „Românii au Artiști”, „Băieți de Oraș”, „iComedy”, „Mondenii”, „Jurnalul unui burlac” și în Teatru Tv. A fost jurat în emisiunea „România dansează” și prezentator la „X Factor”, alături de Șerban Copoț.