Ce gest a făcut Dan Negru după ce a venit la cimitir, în ziua înmormântării soțului Mariei Cârneci

Ce gest a făcut Dan Negru după ce a venit la cimitir, în ziua înmormântării soțului Mariei Cârneci
Dan Negur, alături de Maria Cârneci în ziua înmormântării soțului. Ce grest a făcut prezentatorul de televiziune?

Ieri, 28 noiembrie, Maria Cârneci și-a luat adio de la soțul său. Romulus Petrescu a fost condus pe ultimul drum de către familie și prietenii care l-au îndrăgit. Cel care i-a fost alături de cunoscuta solistă de muzică populară a fost și Dan Negru, fostul coleg de platou de la Next Star, dar și din alte proiecte de televiziune. Ce gest a făcut prezentatorul în ziua înmormântării?

Dan Negru, gest emoționant în ziua înmormântării soțului Mariei Cârneci

Maria Cârneci a trecut prin clipe extrem de grele ieri, 28 noiembrie, în ziua în care și-a condus soțul pe ultimul drum. Romulus Preda s-a luptat ani buni cu cancerul de colon. Din nefericire, după o intervenție chirurgicală au apărut mai multe complicații care i-au decis soarta, cu toate că familia sa făcuse toate eforturile pentru ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească. Acesta a murit pe data de 25 noiembrie.

Maria Cârneci nu a fost nicio clipă singură. Cunoscuta cântăreață de muzică populară a fost înconjurată de rude și prieteni. Din rândul persoanelor publice, și-au făcut apariția: Valentin Sanfira, Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, dar și Dan Negru. Prezentatorul se televiziune a fost coleg de platou ani buni cu solista, în cadrul emisiunii Next Star. Acesta a venit aproape camuflat la ceremonia religioasă. A ales să poarte o șapcă și să nu iasă deloc în evidență. Moderatorul de la Antena 1 a adus un buchet de flori și a stat până la finele slujbei alături de cei veniți să-și ia adio de la soțul Mariei.

Dan Negru, alături de Cârneci în ziua înmormântării soțului. Ce gest a făcut prezentatorul? Sursa Foto: click.ro
Dan Negru, alături de Cârneci în ziua înmormântării soțului. Ce gest a făcut prezentatorul? Sursa Foto: click.ro

„Maria și fiul au făcut tot ce au putut pentru Romulus”

”Ne pare tare rău pentru acest eveniment. Soția mea și Maria au fost ca două surori. Au fost colege de cameră, colege de liceu, am fost la nunta lor acum 40 de ani, am fost la toate evenimentele lor importante, ne cunoaștem de o viață. Maria și fiul au făcut tot ce au putut pentru Romulus, dar atâtea zile a avut de la Dumnezeu. Ne pare tare rău”
Domnica și Videl, prieteni ai cuplului (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI