Sfâșietor cum a apărut Maria Cârneci la înmormântarea soțului ei! Cine a fost bărbatul care a sprijinit-o în cele mai grele momente

Maria Cârneci trece prin cel mai greu moment din viața sa. Bărbatul care i-a fost alături timp de 36 de ani s-a stins din viață. Ieri, 28 noiembrie, cunoscuta cântăreață l-a condus pe ultimul drum pe cel care i-a dăruit un copil. Cine a fost bărbatul care i-a fost alături pas cu pas?

Maria Cârneci, la înmormântarea soțului. Cine i-a fost aproape?

Maria Cârneci nu și-a putut stăpâni lacrimile în cea mai grea zi din viața sa. Cunoscuta cântăreață de muzică populară și-a condus soțul pe ultimul drum ieri, 28 noiembrie. Vizibil distrusă de durere, cei care i-au fost alături la ceremonia religioasă au stat non-stop alături de ea. Cu toate că era înconjurată de rude și prieteni buni, fiul său a fost cel care nu și-a luat deloc ochii de la mama sa și a încercat să o încurajeze. Cârneci a sosit joi, la biserica Sfântul Ilie Tesviteanul, alături de Eduard, pentru a-și lua adio de la bărbatul alături de care și-a petrecut ultimii 36 de ani. Printre cei care i-au fost alături în ziua despărțirii de soț s-au numărat și: Valentin Sanfira, Simona Secrier și Dan Negru.

“Ne pare tare rău pentru acest eveniment. Soția mea și Maria au fost ca două surori. Au fost colege de cameră, colege de liceu, am fost la nunta lor acum 40 de ani, am fost la toate evenimentele lor importante, ne cunoaștem de o viață. Maria și fiul au făcut tot ce au putut pentru Romulus, dar atâtea zile a avut de la Dumnezeu. Ne pare tare rău”
Domnica și Videl, prieteni ai cuplului (Sursa: click.ro)

Maria Cârneci, la înmormântarea soțului. Cine i-a fost în permanență alături?
Maria Cârneci, la înmormântarea soțului. Cine i-a fost în permanență alături?

Romulus Petrescu a suferit de cancer de colon

Amintimă că Romului Petrescu a suferit de cancer de colon, boală care l-a chinuit în ultimii ani de viață. În urmă cu câteva luni, soțul Mariei Cârneci a suferit o intervenție chirurgicală. Din păcate, tratamentul prescis de medici nu a reușit să-l pună pe picioare, iar în urma operației aferente au apărut chiar mai multe complicații. Din nefericire, soțul cântăreței de muzică populară s-a stins din viață pe 25 noiembrie, la vârsta de 65 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI