Maria Cârneci, desfigurată de durere. Prima imagine cu artista, după moartea soțului

Maria Cârneci, desfigurată de durere. Prima imagine cu artista, după moartea soțului

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a fost aproape de nerecunoscut, când a fost remarcată de curând pe stradă, în timp ce făcea pregătirile necesare pentru înmormântarea soțului său. Bărbatul alături de care și-a petrecut o foarte mare parte din viață s-a stins recent, lăsând-o pe Maria Cârneci desfigurată de durere.

Maria Cârneci, desfigurată de durere, după moartea soțului

Maria Cârneci, desfigurată de durere. Prima imagine cu artista, după moartea soțului
Maria Cârneci e desfigurată de dufere, după moartea soțului său (sursa foto: spynews.ro)

Artista a fost surprinsă pe stradă de către fotografi, când se ocupa de funeralii pentru cel care i-a fost soț. Maria Cârneci suferă cumplit în urma dispariției fulgerătoare a lui Romulus Petrescu, cu care a căsătorită timp de 36 de ani. Acesta ar fi murit din pricina unei boli grave, însă toate detaliile au fost ținute departe de ochii publicului, pentru că Maria Cârneci nu a făcut în ultima perioadă niciun fel de astfel de anunț.

Maria Cârneci a fost fotografiată când se îndrepta spre capela unde este depus trupul neînsuflețit al bărbatului, și nu foarte mulți ar fi recunoscut-o pe celebra cântăreață. Asta deoarece pe artistă a schimbat-o total necazul din familie și pare să fi plâns foarte mult, preferând să poarte o pereche de ochelari de soare pentru a nu arăta toate acestea.

Romulus Petrescu a murit cu o zi în urmă, la începutul acestei săptămâni, iar cântăreața a fost surprinsă când se îndrepta spre capelă. A urcat în cel mai scurt timp într-o mașină și înainte să ajungă la priveghiul soțului său, s-a asigurat că sunt aduse și cele necesare. La câteva minute după ce a ajuns la capela localizată în zona Pipera, din Capitală, au sosit și preoții, anunță spynews.ro.

„Cu soțul meu sunt împreună de 36 de ani. Poate că soțul meu m-a înșelat, însă niciodată nu mi-am dat seama. Acum sunt leșinată după nepoțica mea, Rose Maria. Și mereu mă dedic ei. Maică-sa nu prea îi dă voie să mănânce dulciuri, dar îi mai dau așa pe ascuns și mă dă de gol”, povestea, în trecut, Maria Cârneci, într-un interviu.

Urmăriți Playtech.ro și pe