Ce gest a făcut Alin Oprea în scandalul divorțului. Toată lumea credea altceva până acum, dar cum a reacționat soția

Ce gest a făcut Alin Oprea în scandalul divorțului. Toată lumea credea altceva până acum, dar cum a reacționat soția
Gestul făcut de Alin Oprea în scandalul divorțului

În urmă cu două luni, Alin Oprea, solistul trupei Talisman, ieșea la televizor pentru a povesti varianta sa de adevăr în ceea ce privește divorțul de soția Larisa și incidentele care l-au înconjurat. După ce a rupt lanțul tăcerii, a dispărut din vizorul publicului. Situația dintre cei doi nu s-a remediat nici astăzi, iar detaliile continuă să apară. Cântărețul ar fi făcut un gest în jurul căruia planează multe semne de întrebare.

Alin Oprea, gest surprinzător în scandalul divorțului

Alin Oprea afirma, în urmă cu două luni, că el și soția sa au decis să se despartă după majoratul fetei lui din august 2020. Discuția despre divorț ar fi avut loc anul trecut, în octombrie, pe când, potrivit spuselor artistului, cei doi erau deja separați și implicați în relații amoroase cu alți parteneri. Pe de altă parte, Alin a lăsat să se înțeleagă că s-a despărțit de Larisa când aceasta a plecat în Anglia, în 2017, pentru a-și ajuta copiii aflați acolo la studii.

Cam tot atunci ar fi încetat și problemele pe care le-ar fi avut cu alcoolul, denunțate de fosta soție, dar negate vehement de acesta. Numai că, în ianuarie 2018, conform CanCan, Alin îi scria Larisei: „Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot”. Mesajul ar fi fost scris într-un moment în care vedeta era în condiții speciale, din cauza unei nopți ”pline”. – „Ce sevraj rău”. Bărbatul ar fi fost atât de afectat încât i-ar fi transmis Larisei, tot prin mesaje scrise, că se simte rău și că are halucinații. „Te rog, oprește-te”, i-ar fi spus Larisa.

„Simte că a trăit degeaba 25 de ani”

„Alin simte că a trăit degeaba 25 de ani, el a fost ca o marionetă în mâinile Larisei. Ea l-a dominat mereu, iar el pur și simplu nu a știut să își impună voința în fața ei, parcă era vrăjit. Acum se simte un om liber, simte că are propria personalitate. Nici măcar nu a mai pus gura pe băutură, atât de mult l-a schimbat iubita lui.

A devenit pașnic, credincios. Alin nu vrea să îi lase numele Larisei pentru că este extrem de supărată pe ea, pur și simplu nu vrea să o mai vadă. Ea i-a întors pe cei doi copii împotriva lui, dar și pentru că a încercat să facă o mulțime de răutăți, inclusiv să ia legătura cu fostul soț al amantei lui Alin”, au declarat surse apropiate de Alin, pentru Playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI