EXCLUSIV. Alin Oprea rupe tăcerea despre divorț. Ce i-a făcut soția timp de 25 de ani! E motivul pentru care nu vrea să îi lase numele

EXCLUSIV. Alin Oprea rupe tăcerea despre divorț. Ce i-a făcut soția timp de 25 de ani! E motivul pentru care nu vrea să îi lase numele
Divorț Alin Oprea: Ce i-a făcut soția preț de 25 de ani? 

Drama ascunsă din familia lui Alin Oprea abia acum iese la iveală. Mărturiile prietenilor cunoscutului artist șochează pe toată lumea. Ce spun aceștia că i-ar fi făcut soția preț de 25 de ani?

Divorț Alin Oprea: Ce i-a făcut soția preț de 25 de ani?

Situație neașteptată în familia lui Alin Oprea. De la un real exemplu al unei căsnicii fericite și liniștite au ajuns la polul opus. După 22 de ani de mariaj, cunoscutul artist și Larisa au ales să meargă pe drumuri separate. Divorțul nu a fost singurul care a șocat pe toată lumea, ci dezvăluirile colegului acestuia de trupă și ale fostei soții. Unul din motivele separării vechiului cuplu monden a fost distanța.

Melissa (18 ani) și Adrian (21 ani) studiază muzica în Londra, iar mama lor le este alături. Alte motive indicate pe parcursul scandalului sunt reprezentate de viciile solistului și de iubirea pe care acesta nu și-a mai îndreptat-o către soția sa, ci către o altă femeie.

”De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui şi-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?”, au spus apropiații lui.

Ce i-a făcut soția lui Alin Oprea acestuia preț de 25 de ani?
Ce i-a făcut soția lui Alin Oprea acestuia preț de 25 de ani?

„Alin simte că a trăit degeaba 25 de ani”

Alți prieteni apropiați de sursa citată ne-au mărturisit că Alin a fost asuprit de caracterul puternic al soției sale, susținând că viața petrecută alături de ea a fost obositoare, lucru care îl împingea deseori spre viciul său – alcoolul. Acum, vedeta susține că este mai bine, dar că nu îi va lăsa soției sale nici numele. Durerea cea mai mare este acum din cauza copiiilor, care s-au întors împotriva lui din cauza celor spuse de cea care le-a dat viață.

„Alin simte că a trăit degeaba 25 de ani, el a fost ca o marionetă în mâinile Larisei. Ea l-a dominat mereu, iar el pur și simplu nu a știut să își impună voința în fața ei, parcă era vrăjit. Acum se simte un om liber, simte că are propria personalitate. Nici măcar nu a mai pus gura pe băutură, atât de mult l-a schimbat iubita lui. A devenit pașnic, credincios. Alin nu vrea să îi lase numele Larisei pentru că este extrem de supărată pe ea, pur și simplu nu vrea să o mai vadă. Ea i-a întors pe cei doi copii împotriva lui, dar și pentru că a încercat să facă o mulțime de răutăți, inclusiv să ia legătura cu fostul soț al amantei lui Alin”
Surse apropiate de Alin Oprea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI