EXCLUSIV Clipe grele pentru Alin Oprea. Prin ce calvar trece, chiar de ziua lui: ”Nu cerșesc iubirea nimănui”

Alin Oprea trece prin clipe grele de ziua lui

Alin Oprea a împlinit astăzi 49 de ani, prilej cu care solistul trupei ”Talisman” a decis să uite de toate problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme, în viața personală. Medana, iubita lui, i-a făcut un munte de surprize și l-a copleșit cu declarații de dragoste. Cântărețul speră ca fiica și fiul lui să lase deoparte resentimentele și să-l caute, măcar azi, la ceas aniversar. Alin le trimite un mesaj, prin intermediul Playtech.

Iubita i-a făcut o petrecere-surpriză, la o cabană din Munții Apuseni

Medana s-a dat peste cap și i-a făcut lui Alin surprize peste surprize, de ziua lui, printre care și o petrecere, cu respectarea regulilor din pandemie, bineînțeles.

”De ziua mea, presimt o petrecere-surpriză, organizată de Medana, la o cabană undeva în Munții Apuseni. Îmi imaginez că va fi ceva foarte restrâns, cu respectarea normelor pandemiei”, ne-a declarat artistul. Dar, de ziua lui, artistul așteaptă un semn și de la fiica lui, comunicarea dintre ei fiind la acest moment inexistentă, după un schimb acid de replici, pe micul ecran, după ce Alin nu a mai fost primit acasă de Larisa, fosta lui soție: ”Nu cerșesc iubirea nimănui. Cine mă iubește cu adevărat este lângă mine azi, de ziua mea, măcar cu o vorbă bună, lăsând la o parte valurile vieții. La finalul aceste zile, voi putea trage mai multe concluzii și voi știi cine merită și cine nu atenția și sprijinul meu în viitor”, a declarat Alin Oprea pentru Playtech.

Despre iubita lui: ”Dumnezeu mă iubește și mi-a oferit prin ea mai  mult decât mi-am permis să-i cer. Mă simt binecuvântat!”

De fapt, surprizele au început încă de la miezul nopții, atunci când Medana a vrut să-i arate cât de mult îl iubeşte printr-un  mesaj de dragoste care l-a emoționat pe Alin până la lacrimi:

”Simt iubire, tandrețe și sinceritate în tot ceea ce înseamnă Medana în viața mea. Este greu de crezut că există un astfel de om, care să-și pună viața în palmele tale cu curaj, devotament și asumare maximă. Un om care să fie lângă tine în cele mai grele momente ale vieții, când pierzi tot și nu mai știi încotro se îndreaptă viața ta, când plutești în derivă pe aripile destinului. Dumnezeu mă iubește și mi-a oferit prin ea mai mult decât mi-am permis să-i cer. Mă simt binecuvântat”, a declarat solistul, în exclusivitate, pentru Playtech.

Alin, răsfățat de iubită cu mesaje de dragoste: ”Tu ești curcubeul inimii mele!”

Impresionat din cale afară de gestul iubitei, Alin ne-a pus la dispoziție tot mesajul de dragoste transmis de Medana:

”Aș putea să dau vieții culoare cu un singur gând, însă culoarea ei ar fi de fapt o nonculoare. Fără tine exist dar nu trăiesc, pentru că tu ești culoarea din viața mea, cea mai frumoasă și puternic colorată. Și da! Ești culoarea vieții mele. Aș putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viață. Tu ești curcubeul inimii mele! Aș putea desena luna, însă fără tine nu ar fi decât luna acoperită de umbra rece și densă. Pentru mine tu ești luna, care îmi luminează pașii în întuneric. Iar dacă ar fi să mă dezmierd în razele aurii ale soarelui, fără tine nu aș simți caldura lui profundă răsfățându-mă cu atâta tandrețe, pentru că tu ești soarele vieții mele! Aș putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! Iubesc natura cu peisajele ei superbe, și aș putea desena cel mai frumos munte în nuanțe cameleonice, însă fără tine ar fi doar un desen banal, pentru că tu ești muntele din viața mea care mă susține și care mă face să văd frumusețea naturii altfel!

Iubesc florile! Ador să le pictez, însă fără tine ele ar fi triste, pentru că tu ești toate câmpiile cu florile cele mai minunate și mai frumos colorate care mi-au încântat sufletul și îmi bucură drumul. Iubesc marea în toată splendoarea ei, însă fără tine nu ar avea farmec, pentru că tu ai toate mările în ochii tăi albaștri și blajini, care mă fac să mă pierd în ei.Aș putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulți și negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul și inima mea. Iubesc oamenii pentru că sunt minunați, însă fără tine nu aș reuși să pătrund în inima lor, pentru că tu ești cel mai minunat om! Aș putea scrie despre iubire, însă fără tine scrisul ar fi unul incomplet, nedescifrat și neînțeles pentru că doar alături de tine am înțeles în sfârșit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulțumesc că exiști în viața mea și că mi-ai dăruit Universul întreg! La mulți ani!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI