Ce facultate a absolvit Andreea Bălan. Doar apropiații știau ce a vrut să facă înainte să fie celebră

Ce facultate a absolvit Andreea Bălan. Doar apropiații știau ce a vrut să facă înainte să fie celebră
Ce facultate a absolvit Andreea Balan

Ce facultate a absolvit Andreea Bălan. Doar apropiații știau ce a vrut să facă înainte să fie celebră. 

Ce facultate a absolvit Andreea Bălan

Andreea Bălan este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cu o carieră impresionantă de mai bine de 20 de ani în spate, la numai 36 de ani, jurata de la Te Cunosc de Undeva are tot ce-și poate dori: o familie superbă, două fetițe pe care le adoră, milioane de fani care o susțin și un iubit care îi face toate poftele.

Deși a trecut prin foarte multe greutăți, în special în ultimii ani, Andreea Bălan a demonstrat încă o dată că este o femeie puternică și are o „inimă de fier”, capabilă să reziste oricărui obstacol pe care-l întâlnește în drumul său. Toată lumea știe că Andreea Bălan și-a început cariera pe vremea când avea numai 13 ani și a făcut istorie în România cu trupa Andre, alături de prietena și colega ei de scenă Andreea Antonescu.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu ce a vrut Andreea Bălan înainte de a deveni celebră. Faimoasa cântăreață a absolvit Facultatea de Jurnalism și Filozofie. Așadar, dacă vreodată se gândește să se retragă din domeniul muzical, Andreea Bălan ar putea lejer să profeseze ca jurnalist, mai ales că știe foarte bine ce presupune mass-media din România, fiind în centrul atenției de când era o adolescentă.

Andreea Bălan și-a găsit fericirea alături de Tiberiu Argint

Momentan, însă, fanii speră ca Andreea Bălan să rămână pe piața muzicală, continuând să scoată piese pline de emoție și sentiment. Chiar dacă, de-a lungul timpului, artista a fost în atenția mass-media din cauza dezamăgirilor în amor sau a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, acum, Andreea Bălan este fericită și împlinită.

După divorțul de actorul George Burcea, frumoasa blondină și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. Tânărul afacerist este topit după iubita lui, iar cei doi nu se mai ascund de ochii presei sau ai fanilor, declarându-și sentimentele unul față de celălalt și în mediul online. Dragostea plutește în aer, iar jurata de la Te Cunosc de Undeva a și uitat de tatăl copilelor sale.

De Dragobete, Tiberiu Argint i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale pe Instagram care i-a topit pe fani: „Sărbătorim când ma întorc ? love ya (n.r – te iubesc)”. Răspunsul blondinei nu a întârziat să apară. Asigurându-și partenerul că sentimentele sunt reciproce, Andreea Bălan i-a replicat un simplu „?☺️❤️? me too ⚡️??? (n.r – si eu)”.