Ce făcea Irinel Columbeanu în semn de protest că nu lua premiu la școală. Dezvăluirea omului de afaceri EXCLUSIV

Ce făcea Irinel Columbeanu în semn de protest că nu lua premiu la școală. Dezvăluirea omului de afaceri EXCLUSIV
Irinel Columbeanu a fost un copil nonconformist

Potrivit mărturisirilor, făcute în exclusivitate pentru Playtech Știri, Irinel Columbeanu e un adevărat fan al paradelor militare. Din acest motiv, rareori a lipsit de la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României. Fostul milionar de la Izvorani a dat timpul înapoi și ne-a povestit și despre perioada în care era un elev-problemă.

Irinel Columbeanu: „Cel mai mult îmi plăcea parada militară”

Lui Irinel Columbeanu nu i-a plăcut niciodată să poarte cravata de pionier, în schimb, rareori a lipsit, copil fiind, de la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, potrivit declarațiilor făcute în exclusivitate pentru Playtech Știri:

„Mergeam mereu cu părinții mei, pe jos. Stăteam pe Strada Uruguay și era destul de aproape. Nu-mi puneam drapelul la gât, pe vremea aceea nu se găseau steaguri gen batic.

Ar fi fost prea lung și ar fi semănat cu cravata de pionier pe care nu-mi plăcea să o port. Mergeam îmbrăcat fie în costum, fie în uniformă. Cel mai mult îmi plăcea parada militară”, ne-a mărturisit Irinel Columbeanu.

A ratat parada militară de astăzi, din cauza vremii

Irinel Columbeanu ne-a mai spus că, în perioada în care Irina, fiica lui și a Monicăi Gabor, locuia la el, participau la parada militară de 1 Decembrie: „Participam de fiecare dată când ea era în țară. Irinei îi plăcea foarte mult, mai ales să asiste la paradele militare”, a mai adăugat acesta.

Rămas singur în țară, fostul om de afaceri de la Izvorani a ratat însă parada de astăzi, el nemaiavând, se pare, entuziasmul de altădată, de a participa la astfel de manifestări. Motivul? „Era prea frig”, ne-a precizat fostul milionar.

Vezi și: Irinel Columbeanu, despre ce se întâmpla, de fapt, în căsnicia cu Monica Gabor. Abia acum a recunoscut

Irinel Columbeanu a fost un copil nonconformist

Irinel nu ne-a ascuns faptul că nu-i plăcea cravata de pionier, dar că își admira colegele în uniformă. A protestat împotriva faptului că a avut nota scăzută la purtare, ceea ce nu-i permitea să ia premiu. A făcut-o într-un mod care i-a înfuriat și mai rău pe dascălii săi. Mai precis, acesta și-a rupt gulerul de la sacou, în clasă:

„Am avut nota scăzută mult la purtare, și, în semn de protest că nu puteam lua premiu, mi-am rupt gulerul de la sacou. Avea o cusătură în diagonală. Am tras de ambele părți și s-a sfâșiat. Eram în clasă. Aveam note să fiu premiant, dar nu puteam din cauza notei la purtare.

Ce a deranjat cel mai mult direcțiunea a fost faptul că s-au luat și alții după mine cu ruptul gulerului. Începeam școala pe 15, îmi plăcea să-mi văd colegele în uniforme. Erau frumoase, aveau sarafan. Am avut șnur galben, la un moment dat. Îmi plăcea matematica, am fost la clasă specială.

Am vrut să iau premiu la Olimpiadă, dar nu prea aveam succes. Făceam meditații la germană, engleză, franceză. În liceu, aveam o profesoară frumușică, ne era și dirigintă, preda engleza. Îmi plăceau și engleza și profesoara”, a mai adăugat fostul milionar de la Izvorani.

Urmăriți Playtech.ro și pe