Ce face Simona Halep imediat dupa Crăciun. Ăsta da devotament total!

Ce face Simona Halep imediat dupa Crăciun. Ăsta da devotament total!
Simona Halep e determinată să facă o figură cât mai frumoasă la Australian Open, ce va avea loc între 17 - 30 ianuarie

Ce face Simona Halep imediat dupa Crăciun. Fostul lider mondial e hotărâtă să aibă un parcurs bun la primul Grand Slam al anului ce va avea loc între 17-30 ianuarie. Pentru asta, numărul 20 mondial va participa la două turnee pregătitoare, ce se vor desfășura tot pe continentului de la Antipozi. Iar Simona Halep vrea să intre cât mai curând în atmosfera verii australiene.

Ce face Simona Halep imediat dupa Crăciun

Ce face Simona Halep imediat dupa Crăciun. Fostul lider mondial e nerăbdătoare să intre „în pâinea” noului sezon. După un 2021 dezamăgitor, din cauza accidentărilor, actualul număr 20 mondial speră să-și ia revanșa în 2022. Simona Halep s-a pregătit zilnic în București, după ce a ales să nu mai participe la turneul demonstrativ din Africa de Sud.

Simona Halep a rămas îngrijorată de apariția variantei Omicron a Covid-19, acest lucru determinând-o să nu se mai deplaseze în Africa de Sud.

„Nu mai particip la niciun turneu! Stau acasă. Mă antrenez în București, nu plec. Doar în weekend, să mă relaxez. Sunt schimbări de la zi la zi, dar mai este o lună până la Australian Open. Sper să dispară carantina, nu-mi place deloc! M-ar încurca mental!

Am crezut că scăpăm de virus, dar a apărut această nouă versiune, care ne-a debusolat puțin. Am înțeles că nu este atât de periculoasă, din câte am citit. Sper să terminăm cu tot în viitorul apropiat, e stresant pentru toată lumea”, a spus Simona Halep, citată de prosport.ro.

Ăsta da devotament total!

Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun, pentru prima oară din postura de soție a lui Toni Iuruc. Dar campioana română nu se va bucura prea mult de magia sărbătorii. Și asta pentru că ea a decis să ajungă în Australia cât mai curând. Conform publicației Herald Sun, jucătoarea din Constanța va ateriza în „țara cangurilor” chiar luni, 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun.

Asta va însemna că Simona Halep va pleca din București chiar de duminică, zborul durând peste 20 de ore. Fostul lider mondial va participa la două turnee pregătitoare pentru primul Grand Slam al anului. Ea a anunțat că va lua mai întâi startul la Melbourne Summer Set, de categorie WTA 250, ce va avea loc între 4-9 ianuarie. Melbourne Summer Set, de categorie WTA 250, ce va avea loc între 4-9 ianuarie. După aceea, va fi prezentă la Sydney, la Sydney Tennis Classic, turneu WTA 500, în perioada 10-15 ianuarie.

Simona Halep va conduce apoi o adevărată „armadă” de jucătoare române la Australian Open, ce se va desfășura între 17-30 ianuarie. Nu mai puțin de 13 sportive din România vor lua cu asalt marea competiție de la Melbourne. Simona Halep va juca și în proba de dublu,l unde va face pereche cu buna sa prietenă, Gabriela Ruse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI