30 mart. 2022 | 10:40

Ce face și cum arată acum Gabriella Vlad Werner, fosta mare dragoste a lui Florin Piersic. Motivul pentru care nu se poate întoarce încă în țară (exclusiv)

Monden
Ce face și cum arată acum Gabriella Vlad Werner, fosta mare dragoste a lui Florin Piersic. Motivul pentru care nu se poate întoarce încă în țară (exclusiv)
Gabriella Vlad Werner, marea dragoste a celebrului actor Florin Piersic

Unul din cei mai iubiți actori ai României, Florin Piersic, pe vremea când era un actor în plină glorie, a avut parte de mai multe relații. Printre acestea, despre care spunea că a fost marea sa iubire, a fost și actrița Gabriella Vlad Werner. Cei doi au avut o relație pasională de dragoste, în timpul căsniciei actorului cu Ana Szeles, timp de 9 ani. Într-un interviu acordat redacției Impact, Gabriella Vlad Werner spunea că va reveni în România, după mai bine de 36 de ani de trăit în Israel.

Gabriella Vlad Werner, marea dragoste a celebrului actor Florin Piersic

În urmă cu 48 de ani, o tânără domnișoară era deja studentă la IATC , numelei ei era Gabriella Vlad. Este anul în care drumurile tinerei viitoare actrițe și cel al lui Florin Piersic se vor intersecta, urmând o relație de 9 ani. Deși la acel moment celebrul actor era deja căsătorit cu o altă celebră actriță a vremii, Ana Szeles, cei doi nu și-au ascuns niciodată relația, deși se vehiculase la un moment dat că relația s-ar fi consumat în secret. De altfel, ani mai târziu, Gabriella Vlad Werner avea să declare acest lucru într-un interviu, spunând atunci:

„Relaţia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studenta la IATC şi până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. Am fost 9 ani împreună şi da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiţi unul de altul, fără să fim într-o relaţie secretă (pe un post central de televiziune s-a vehiculat că povestea de dragoste dintre cei doi actori a fost una secretă – n.r.).

Din contră, pot spune, eram împreună foarte pe faţă, dar încercând să nu lovim alte sentimente. Dar, viaţa bate filmul, şi am pornit pe un alt făgaş, fără a mă casători cu Florin, din păcate.”, declara Gabriella Vlad Werner.

S-au despărțit în 1983

În 1983 tânăra actriță avea să-l cunoască pe viitorul ei soț, un producător artistic de origine israeliană, cu care decide să se căsătorească, ulterior luând decizia de a pleca cu acesta în Israel, unde a rămas timp de peste 30 de ani.

Cu o bogată activitate în orașul Ashdod, Gabriella Vlad Werner își împarte cariera de actriță și regizor, inclusiv la Universitatea de Actorie din orașul în care locuiește.

Citește și: Viața bate filmul! Ea este femeia care a fost amanta lui Florin Piersic, timp de nouă ani

„Nu poți să pleci fără să faci tabula rasa”

Anul trecut, într-un material exclusiv pentru Impact.ro, actrița spunea că luase decizia de a se întoarce în România, după aproape 36 de ani de stat în Israel. Numai că, planul nu s-a concretizat, iar astăzi, într-un nou interviu exclusiv, Gabriella Vlad Werner a explicat reporterilor Impact.ro, de ce nu s-a materializat planul de anul trecut.

„După ce ai stat, iată, 36 de ani într-o țară, nu poți să pleci fără să faci tabula rasa. Nu poți să las acolo deschise lucruri pe care nu le-am încheiat. Și care nu depind de mine, ci de statul Israel. Și nu e vorba de proprietăți sau de bunuri. Eu nu am nicio proprietate în Israel sau mari bunuri imobile.

Este vorba de încheiat contracte, înțelegeri, este vorba de achitat, de făcut toate plățile și obligațiile pe care le am acum față de statul Israel, de încheiat conturile la bănci. Și asta ia foarte mult timp. Și aici este birocrație, ca în România”, a spus Gabriella Vlad Werner pentru Impact.ro.

Gabriella Vlad Werner: „Nu am jucat niciodată în Israel”

Deși a terminat institutul la clasa de actorie, în toți cei 36 de ani de locuit în Israel, Gabriella Vlad Werner nu a jucat nici măcar odată, concentrându-și cariera pe partea academică, dar și pe regie.

„Nu am jucat niciodată în Israel. Și nu pentru că nu aș fi avut voie! Dar, ca să înțeleagă toată lumea, Israelul fiind o țară mică, cu populație de doar câteva milioane de locuitori, evident că an de an universitățile și facultățile de teatru dau sute și sute de noi actori tineri. Foarte talentați. Și, drept urmare, nu aveau nevoie să vină alți actori, chiar și consacrați în țările lor de origine, să vină să joace pe scenele teatrului israelian.”, mai spune Gabriella Vlad Werner.

În același dialog cu Impact.ro, fosta mare dragoste a celebrului Florin Piesic spune că nu știe exact când se va întoarce în România, dar „în ceea ce privește reluarea activității de actriță, pe scenă, pot doar să spun că sunt în discuții avansate cu directorul Teatrului de Comedie din București pentru o colaborare”.

PlaySport
Incredibil din ce câștigă Livia 150.000 de euro pe zi! La 19 ani e cea mai tânără miliardară din lume
Ego.ro
Antonia, GOALĂ pușcă! Poza din intimitate a scăpat pe net. Doar Alex Velea o vede AȘA
Digi24
Cetățeanul turc acuzat că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul lângă A1 și-a recunoscut fapta. Ce le-a spus polițiștilor
Cancan.ro
Îl recunoști?! Cine este cerșetorul din imagine, de fapt? Cândva, era un artist îndrăgit de mulți români
GSP.ro
Cosmin Olăroiu, la capătul puterilor în Emiratele Arabe Unite: „M-am săturat!”
Stirile PROTV
Istoricul Armand Goșu: “Vladimir Putin va ataca un stat NATO. V-o dau în scris. Nu mâine, nu poimâine, dar se va întâmpla”
Romania TV
Theo Rose ŞI-A ÎNŞELAT IUBITUL! Vedeta a recunoscut tot: "Cred că se întâmplă în viața tuturor. A fost dureros!"
Capital.ro
Lege pentru toți proprietarii de apartamente. Este obligatoriu în orice bloc din România
EVZ.ro
Doliu în cultura românească. A murit un nume reprezentativ
Adevarul
O pisică gestantă a venit singură la ușa spitalului. Medicii veterinari au ajutat-o să nască VIDEO
BZI.ro
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro
Spynews.ro
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Libertatea.ro
Cheia anchetei din cazul celor 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce este noradrenalina și cum se poate verifica dacă a fost folosită corect
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce se întâmplă când apeși tasta 6 la bancomat. Secretul pe care puțini îl știu
Redactia.ro
Irina Deleanu a acceptat să vorbească despre avansurile primite: "Dincolo de 'carcasă', mai e și altceva!"
Digisport.ro
Digi RCS&RDS dispare din luna mai. Reprezentanții companiei au făcut anunțul
Click.ro
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte: „Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc...”
Viva.ro
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot muri, că va fi război nuclear în Europa”
Digi24
ANALIZĂ. Cine pleacă la oaste și ce șanse ai să lupți în prima linie dacă ne pune Putin gând rău și se sună mobilizarea generală
Digi24
Divorțul care zguduie lumea mondenă! Și-au spus ADIO după 23 de ani! Nimeni nu se aștepta la asta!
Unica.ro
Nu răspunde așa la telefon. Poate fi o escrocherie care costă
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat după câteva luni în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. A fost la un pas de anorexie
Spynews
A murit un celebru designer din România. Dumnezeu să te ţină în braţele Sale!
Capital.ro
Prețul la care se vinde peștele de sticlă care se punea pe televizor | Bibeloul este o adevărată piesă de muzeu
Antena 3
Crina Mardare și Mișu Cernea, poveste de dragoste atipică. Nu au locuit niciodată împreună, deși au o relație de peste două decenii
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
HALEP l-a DAT AFARĂ! E SCANDAL din NOU! Nimeni nu se aștepta
Mediaflux
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O mai știi pe Tatiana Final Boss? Cum arată tânăra celebră pe TikTok, după ce a slăbit radical
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro