Ce face și cu ce se ocupă Liviu Arteni, după moartea Israelei. Este de nerecunoscut

Ce face și cu ce se ocupă Liviu Arteni, după moartea Israelei. Este de nerecunoscut
Ce detalii se mai știu de Liviu Arteni: ce face el după moartea Israelei?

Liviu Arteni a devenit cunoscut la brațul Israelei. Ce s-a ales de el după ani buni de la moartea soției celebre? S-a zvonit într-o perioadă că a încercat să-și ia viața de la capăt în Germania, ulterior a dispărut de tot din peisajul cunoscuților care nu mai știau niciun detaliu despre el. Iată că cineva a dat totuși de acesta. Ce face și cu ce se ocupă acum fostul soț al Isaelei? Bărbatul este de nerecunoscut.

Cu ce se ocupă acum Liviu Arteni: ce face bărbatul după moartea Israelei?

Liviu Arteni și Israela au format unul din cele mai controversate cupluri de la noi. Diferența de vârstă dintre ei a atras mereu atenția, dar și viciile bărbatului din ultimii ani din mariajul cu regretata soție.

Acesta a îmbrățișat viața mondenă, iar la un moment dat a și participat la câteva emisiuni alături de partenera sa. Cel din urmă a decis însă ca după moartea ei să se facă nevăzut.

Se zvonea într-o perioadă că și-a luat viața de la capăt în Germania, ulterior a fost de negăsit. Liviu Arteni și Israela Vodvoz au trăit o poveste frumoasă de dragostea în ciuda criticilor primite din jur.

Moartea soției sale l-a făcut să-și ia adio de la viața publică. În anul 2018 se specula că ar fi plecat departe de meleaguri cel mai probabil pentru a uita trecutul.

Unde locuiește acum?

Iată că acum Liviu se află în România. El muncește de zor pentru a se întreține, s-a schimbat radical și are o meserie la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Liviu s-a reîntors în țara natală, după o perioadă în care a încercat să-și construiască un nou viitor în străinătate. Acesta locuiește în Călărași și este fermier.

Bărbatul are propria fermă micuță în comuna Dorobanțu din care își câștigă astfel existența. Alegerea pentru locație nu este întâmplătoare.

Israela i-a lăsat moștenire soțului câteva terenuri agricole în localitatea menționată. Cel din urmă a vândut o parte din ele pentru a avea banii necesari pentru a se lansa în afaceri.

Motivul divorțului

Cei doi au fost împreună o bună perioadă de timp, deși între ei era o diferență de peste 20 de ani. Gurile rele au spus că la baza poveștii lor de iubire stătea doar averea fostei balerine. Vestea divorțului dintre ei din 2016 a uimit pe toată lumea.

Aceștia aveau să se despartă cu doi ani înainte de decesul blondinei. Femeia a fost cea care a depus actele pentru separarea lor legală, iar motivul este agresivitatea de care Liviu ar fi dat dovadă în special la finalul mariajului.