Ce face Monica Tatoiu pentru a scăpa de facturile mari. Trucul care o ajută să economisească bani: „Era să fac infarct anul trecut” (Exclusiv)

Ce face Monica Tatoiu pentru a scăpa de facturile mari. Trucul care o ajută să economisească bani: „Era să fac infarct anul trecut” (Exclusiv)
Cum reușește Monica Tatoiu să economisească?

Monica Tatoiu a mărturisit ce face pentru a scăpa de facturile mari. Românii sunt îngrijorați de scumpirile din ultimul timp, iar unii dintre ai abia își mai pot permite să își achite utilitățile și cheltuielile de zi cu zi. Celebra vedetă a mărturisit cum face să economisească în această perioadă. Cea din urmă recunoaște că se duce des și în insulele exotice. „E mai ieftin decât la București. La mine facturile sunt mari încă de anul trecut,”, a subliniat ea.

Cum economisește Monica Tatoiu: truc pentru facturile mari

Monica Tatoiu a mărturisit că a fost la un pas de infarct după ce a văzut facturile uriașe din luna octombrie din anul trecut. Aceasta a făcut o serie de reclamații, iar mai apoi a schimbat furnizorul de electricitate.

Vedeta a făcut totuși câteva modificări după ce s-a trezit într-o astfel de situație. Mai exact, cea din urmă și-a umplut curtea cu lemne și a început să facă focul în șemineu. Mai mult decât atât, Monica Tatoiu a subliniat că în special în cele mai grele luni de iarnă pleacă în Guadalupe și în Caraibe.

„La mine facturile sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Era să fac infarct. Am făcut reclamații încă de atunci. Am schimbat, între timp, furnizorul. Dar mi-am cumpărat lemne, am curtea plină. Acum câteva zile, au fost 19 grade.

Am un șemineu care încălzește toată casa. Plus că două luni voi fi plecată, deci nu va fi chiar așa rău, doar că trebuie să menții o anumită temperatură în casă”, a mărturisit ea, pentru impact.ro. 

Unde pleacă în lunile grele de iarnă?

Vedeta pleacă în Guadalupe la începutul lunii noiembrie, dar de sărbători se întoarce acasă, ulterior în a doua zi de Crăciun are zbor spre Caraibe. Ea susține că prețurile sunt bune și că un apartament deosebit pe malul mării este de 500-600 de euro, iar mâncarea nu e scumpă.

,,Voi pleca în Guadalupe cam toată luna noiembrie, de pe 6, până pe 7 decembrie. Apoi vin, fac sărbătorile acasă, după care, de pe 26, voi pleca în Caraibe. Merg la sufundări și mă mai întorc pe 23 februarie. Un apartament pe malul mării în Reunion de două camere te duce la 500-600 euro, iar mâncarea nu e scumpă.

E mai iefin ca la București. În Reunion am întâlnit pensionari de la Paris care stăteau trei luni, și se întorceau abia în martie. Prețurile sunt foarte ok”, a mai povestit ea pentru sursa citată.