Ce s-a întâmplat cu Monica Tatoiu în vacanța din Panama: ‘Puțină inconștiență și mori fericit’

Monica Tatoiu duce o viață la care mulți doar visează. A reușit să aibă suficienți bani astfel încât acum, după o viață de muncă, să își permită să se plimbe în cele mai exotice locuri.

Ce s-a întâmplat cu Monica Tatoiu în vacanța din Panama

Vedeta s-a întors dintr-o vacanță în Curaçao, iar pentru că nu poate sta prea mult într-un loc, a decis să meargă imediat în America Centrală, în Panama, acolo unde face scufundări și a decis să experimenteze în fiecare zi lucruri noi.

„Santa Catalina, pe malul Pacificului, departe de zgomotul infernal al civilizației. Doar simfonia valurilor (…) Astăzi am văzut niște pisici de mare gigantice, diametru de 2 m, și o colonie de stele de mare în care câteva perechi se drăgăleau. Și o murenă mare și verde, care păzea un pui de rechin. Și un de pisici de mare zburătoare. Și am prins la întoarcere o furtună de nota 10.Tot tacâmul pentru o cantitate suficientă de adrenalină, cât să ucidă o vacă de lapte. Ca să experimentezi trebuie să lași la o parte frica. Puțină inconștiență și mori fericit”, a scris Monica Tatoiu pe pagina ei de Facebook.

Va reveni în țară săptămâna aceasta, pentru că oriunde ar pleca în lume, nu uită de unde a plecat și revine mereu să respecte tradițiile. Vedeta este pregătită să petreacă Joia Mare în familie, pregătind cozonaci și vopsind ouă de Paște.

Monica Tatoiu, sfaturi pentru călătorii în pandemie

Monica Tatoiu a plecat în mai multe vacanțe de când a început pandemia. Ea a explicat faptul că o călătorie cu avionul este de multe ori mai sigură decât una cu mașina, iar asta pentru că nu oprești în vămi, benzinării sau moteluri.

Ea a mai spus că s-a ferit de plaje aglomerate și hoteluri cu multe camere, dar și de destinații din lumea a treia, unde sistemul sanitar nu este tocmai sigur.

„M-am ferit din martie încoace de plaje aglomerate, de hoteluri cu zeci de camera, all inclusive, de destinații la moda, de chartere. Si mai ales de destinații de lumea a treia ,cu experiențe spectaculoase dar sistem sanitar fără reguli stricte de control al calității”, a spus Monica Tatoiu la începutul anului 2021.

Ea a mai sfătuit oamenii care vor să călătorească în pandemie să o facă pe cont propriu sau cu un grup mic. În plus, a mai spus ea, trebuie să te asiguri că ai în bagaj medicamente care necesită eliberarea unei rețete, dar și medicamente de prim necesitate, cum ar fi ibuprofenul.