Facturi colosale pentru Monica Tatoiu la gaze și curent. Suma e astronomică!

Facturi colosale pentru Monica Tatoiu la gaze și curent. Suma e astronomică!
Monica Tatoiu, revoltată. Ce sumă scria pe facturile sale de gaze și curent?

Monica Tatoiu a fost și ea victima seriei de greșeli de la gaze și curent. Celebra vedetă a declarat recent că i-au venit acasă facturi colosale. Sumele de pe acestea sunt astronomice. „Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască. Amândouă facturile sunt furăciuni”, a declarat afacerista. Mulți dintre români se află în această postură și sunt nevoiți să stea cu sufletul la gură în fiecare lună la data scadentă.

Monica Tatoiu, factură uriașă la gaze și curent: suma e incredibilă

Monica Tatoiu a rămas fără cuvinte când și-a văzut facturile de la gaze și curent pentru ultima lună a anului 2020. Vedeta a recunoscut că nu a știut cum să mai reacționeze în momentul în care a văzut că are de plată 14.000 de lei pentru utilitățile din luna decembrie și jumătate din luna ianuarie. Aceasta a mărturisit că stă zilnic la o temperatură optimă în locuință, mai cu seamă că are în casă și pisici.

”Mi-a venit factura la gaze și la energie pe luna decembrie și jumătate din ianuarie 14.000 de lei. Am pisici și n-am piscină. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască. Amândouă facturile sunt furăciuni” a spus Monica Tatoiu la Showblitz de la Antena 3.

„Avem parte de furnizori care sunt și lacomi și ticăloși”

O altă persoană publică a avut parte de șocul facturilor din această perioadă. Mirela Voicu a declarat că a primit trei facturi la gaz pentru o singură lună. Prezentatoarea emisiunii ‘Voi cu Voicu’ a povestit tuturor că mare i-a fost mirarea când a primit facturile. Conform acestora, moderatoarea avea de plată 1.897 de lei la gaz, în condițiile în care la adresa unde locuiește a stat doar 6 zile.

„Merit chestia asta pentru că trăiesc în România, pentru că avem parte de furnizori care sunt și lacomi și ticăloși. Nu e vorba neapărat despre mine, este vorba despre mulți români care sunt în situația asta și care vorbesc în van pentru că nu îi aude nimeni.

Pe data de 29 decembrie s-a emis factura în valoare de 814 lei cu termen scadent 28 ianuarie. O factură corectă, pentru că indexul autocitit îl trimit între 23 și 27. Incorectă dacă stăm să ne gândim că în luna decembrie, la adresa de facturare, eu am locuit 6 zile”, a detaliat prezentatoarea.

Probleme cu facturile și pentru Lucian Bode

Lucian Bode a întâmpina și el probleme cu facturile. Acesta s-a declarat nemulțumit de costul facturii la gaze și energie pe ultima lună din 2021. Conform oficialului, factura a venit cu suma de 1.700 de lei. Cel din urmă susține că suma nu va putea fi compensată pentru că locuiește cu chirie la un proprietar persoană juridică.

„Mi-a venit factura la energie (pe decembrie – n.red.). Eu stau în chirie aici. M-am uitat și eu pe luna septembrie. Aveam undeva la energie electrică, gaze naturale 300 și ceva de lei.

Și cu îngrijorare m-am uitat la factura de pe luna decembrie – undeva la 1700 de lei energie electrică și gaze naturale. Menționez faptul că contractul este pe proprietar și proprietarul este persoană juridică, așadar speranțele mele de a beneficia proprietarul de o compensare sunt zero.”, a afirmat Lucian Bode.

Urmăriți Playtech.ro și pe