Ce face fiecare zodie când se îmbată. Cine vrea să fie în centrul atenției de fiecare dată

Ce face fiecare zodie când se îmbată. Cine vrea să fie în centrul atenției de fiecare dată
Horoscop. Ce face fiecare zodie când se îmbată

Ultimele două decenii au adus modificări importante în comportamentul europenilor în ceea ce privește alcoolul. Încă din 1990 s-a înregistrat o tendință descrescătoare a consumului, în special în țările mediteraneene, cele centrale și vest europene. În schimb, în statele din estul și sud-estul Europei, situația s-a menținut la nivel constant. Medicii susțin că un consum moderat poate oferi protecție în cazul bolilor de inimă, dar în România se întrece măsura. Pe lângă sănătate, există și alte efecte ale licorii lui Bachus, cum ar fi pierderi de memorie sau lipsa de control asupra acțiunilor și limbajului. Ne pierdem cu firea dacă bem ceva, unii mai mult, alții mai puțini. Iată în funcție de zodie cum stau lucrurile.

Horoscop. Acțiunile fiecărei zodii la beție. Ce fac nativii atunci când se îmbată și cine vrea să fie în centrul atenției în acele momente

Berbec

Ai tendința de a-ți asuma multe riscuri, lucru îngrijorător, căci poți intra în unele situații pe care treaz le vei găsi ca fiind fără scăpare.

Taur

Pentru tine, beția vine cu consecințe blânde. În acele momente, e inutil pentru oricine să se certe cu tine, deoarece nu există prea mari șanse de conflict. Ești destul de pacifist.

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru dualitatea personalității lor, astfel să dispoziția acestora este mereu o surpriză, în special atunci când sunt în stare de ebrietate.

Rac

Faci parte din categoria persoanelor care încep să vorbească mult la beție. Parcă ții ostatic pe cineva înăuntrul tău, iar atunci când faci cunoștință cu vreo bere îi redai libertatea.

Leu

Lași deoparte toate inhibițiile, reținerile și începi să spui bancuri sau povești amuzante. În principiu, acesta este scopul tău când stai la masă cu alții și împarți o sticlă de vin: să îi faci pe ceilalți să se simtă bine.

Fecioară

Devii zâmbitor și relaxat atunci când te îmbeți. Poți începe chiar să îți ceri scuze prea des față de cei din jur, pentru a te asigura că nu superi cumva.

Balanță

Dacă în mod normal nu ești o persoană foarte distractivă, la beție devii un alt tu. Scapi de inhibiții și de energia negativă.

Scorpion

Ești o persoană pasională și profundă, astfel că nu este nimic surprinzător că atunci când bei devii și mai și. Ai grijă ce amintiri îți faci, totuși, în astfel de momente.

Săgetător

Ești de părere că tu ești sufletul petrecerii atunci când te îmbeți, dar adevărul este că te afunzi în subiecte precum viață și univers.

Capricorn

Devii atotștiutor atunci când bei un pahar în plus. Îți etalezi inteligența și abilitățile de parcă ai fi la un interviu de angajare.

Vărsător

Oricât de mult îți place să fii înconjurat de oameni, la băutură ai prefera doar unul, maximum doi. Când simți că ai întrecut măsura, îți place să te întinzi pe canapea.

Pești

La beție spui totul fără rețineri. Dacă nu ai avut curajul să îi spui fostului partener ce crezi cu adevărat despre el, o vei face când ai ceva la bord.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI