Traian Băsescu, beat criță într-o emisiune. Mihai Gâdea, acuzații acide: „E ceva atât de jenant. Omul la beție dă lecții Statelor Unite”

Cel mai bogat român din raiul miliardarilor de lângă București. Are o avere de câteva sute de milioane de euro

Mihai Gâdea a făcut în urmă cu câteva ore declarații halucinante cu privire la fostul președinte al României, Traian Băsescu. Acesta îl acuză de faptul că a intrat beat în cadrul unei emisiuni, comentând situația disperată din această perioadă cu care se confruntă SUA.

Traian Băsescu a intrat în direct beat

Mihai Gâdea a vorbit în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3 despre ipostaza jenantă la care s-a expus fostul președinte, Traian Băsescu, în cadrul unei emisiuni la Digi24. Acesta a fost invitat să vorbească despre protestele care au loc în SUA, însă starea de ebrietate în care se afla, a făcut ca aceste aspecte să se înțeleagă puțin mai greu, printre bâlbâieli. Cu toate acestea, afirmațiile fostului președinte au fost coerente și adevărate.

Realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei” s-a arătat dezgustat de apariția fără rușine în fața unei țări, judecând aspru lipsa de integritate de care a dat dovadă. În plus, Gâdea se arată speriat că în mâna acestor personalități stă destinul cetățenilor.

Fostul președinte al României a intrat băut într-o emisiune. E ceva atât de jenant. Din păcate, atunci când te apropii de oamenii care au avut foarte multă putere pe mână, e așa o diferență. Sunt oameni extraordinari și oameni are dispun de viețile acestor persoane și fac așa ceva. Omul la beție dă și lecții Statelor Unite. Ce ar trebui să facă, când să scoți garda, când nu…(..) El fiind un turnător la Securitate”, a afirmat omul de televiziune, potrivit Antena3.

Fostul președinte al României, sursă de umor pentru internauți

După difuzarea imaginilor, telespectatorii nu au întârziat în a ironiza acest moment, lăsând comentarii răutăcioase. De exemplu, Tudor Bogdan Mihai a afirmat că fostul președinte”A mâncat o salată cu oțet și de aceea este așa. Sau o fost ziua lui Orban și a împărțit bomboane cu lichior. Railor„, a scris acesta pe Facebook.

Un alt internaut a sfătuit postul de televiziune să nu mai intre în direct după ora 19:00: „Dragi digi, nu-l mai băga pe marinar în direct după ora 7 seara că e rupt 🙂)))))))))”, a scris Bogdan Stoica pe Facebook.

Bogdan Stoica a adăugat pe contul său de Facebook o înregistrare a discursului bâlbâit al fostului președinte din cadrul emisiunii difuzată pe postul de televiziune Digi24. Urmărește imaginile video:

dragi digi, nu-l mai baga pe marinar in direct dupa ora 7 seara, ca e rupt :))))))))))

Publicată de Bogdan Stoica pe Marţi, 2 iunie 2020

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI