Ce face CRBL acum, după ce s-a mutat de aproape 1 an în Spania. Cu ce se ocupă în continuare EXCLUSIV

Ce face CRBL acum, după ce s-a mutat de aproape 1 an în Spania. Cu ce se ocupă în continuare EXCLUSIV
Ce face CRBL acum, după ce s-a mutat de aproape 1 an în Spania

Artistul spune că deși se simte bine în țara de adopție, nu are niciun motiv să ”creeze rime bine legate” și în spaniolă.

Ce face CRBL acum, după ce s-a mutat de aproape 1 an în Spania

Eduard Mihail Andreianu, alias CRBL (Creează Rime Bine Legate), spune că e bine-mersi în Spania și că nu vede niciun motiv pentru care ar face o nouă schimbare în viața sa. Plecat de aproape un an în Spania, în zona Valencia, CRBL admite că multe lucruri s-au schimbat, atât în viața sa, cât și în a celor din jur.

”Mi-e bine unde sunt, cum sunt. În plus, nu s-a schimbat absolut nimic din decizia mea luată acum ceva vreme și pe care multă lume o cunoaște. Ceea ce s-a schimbat e la nivel social, la cel al comunicării, cu accentul pus pe social-media. Iar asta e evident pentru toată lumea, nu doar pentru mine”, începe CRBL seria gândurilor împărtășite în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Fără cursuri de spaniolă

Eduard Mihail, 43 de ani, e în continuare un tip direct, care nu se ascunde în spatele cuvintelor.

”Nu am de gând să mă atașez de limba spaniolă. Nu mă interesează deloc spaniola pentru a compune muzică. O fac în continuare în română și nu am niciun motiv să schimb asta!”, răspunde el la întrebarea dacă a început deja să găsească și să ”creeze rime bine legate” și în limba țării de adopție.

El precizează că nu a urmat și nici nu urmează cursuri de spaniolă:

”Înțeleg bine limba și pot comunica cu cei din jur atât cât mi-e de ajuns. Dar nu am de gând să o învăț la modul intensiv”.

A renunțat momentan la concerte

Pe de altă parte, CRBL admite că muzica a intrat și ea în sfera schimbărilor care pare să fi afectat bine în ultima vreme o serie de lucruri.

”Nu am ținut niciun concert de când am ajuns în Spania. Asta deși muzica a continuat să se numere printre prietenii mei apropiați. Știu însă că am ajuns în faza în care nu mai caut comercialul, că m-am schimbat. Și nu doar eu! S-a schimbat muzica, s-a schimbat gândirea oamenilor. Sincer, nu știu dacă românii sau spaniolii îmi mai înțeleg muzica. Iar asta nu e un reproș. Am ales să mai aștept o vreme, să mai caut. Vă spun doar atât: lucruri serioase și mari urmează!”, sună promisiunea celui care s-a numărat multă vreme printre favoriții publicului român.

Nu vrea iertarea nimănui

În ceea ce privește motivele pentru care a ales să plece din România, CRBL nu consideră că are motive serioase pentru a reveni asupra trecutului:

”Nu aștept de la nimeni iertare sau scuze. Nu există așa ceva. Ceea ce s-a petrecut, s-a petrecut! Nu are niciun rost să revenim asupra trecutului!”.

CRBL s-a mutat în toamna anului trecut în Spania, alături de soția sa, Elena, și fetița lor, Alessia Ecaterina. Inițial, ei au tatonat acest plan și după o ședere de vreo doi au decis să facă marea schimbare din viața lor lor. Decizia lui CRBL a survenit la scurt timp după ce anul trecut între el și bunul său amic, ”Oase”, alias Ionuț Dongo, a intervenit o ruptură definitivă. Cei doi erau legați de o prietenie de cincispreze ani, de pasiunea pentru dans, dar și de câștigarea în 2019 a unei competiții de televiziune atât de dificilă cum este ”Asia Expres”, difuzată cu mare impact la public de Antena1.

Urmăriți Playtech.ro și pe